Хороша ворожка і не тільки
Хороша ворожка і не тільки
Хороша ворожка і не тільки
Хороша ворожка і не тільки

Номер оголошення 191834

Опис

Будь-яка Ваша проблема (навіть в важких ситуаціях) може бути вирішена з допомогою професійного мага. Будучи потомственою відьмою - я допоможу Вам. Я не даю порожніх обіцянок,бо з 16 років результативно допомагаю людям.Не чекайте милості від долі,дотримуйтесь покликом свого серця,звернувшись до мене, Ви будете впевнені,що Ваша проблема в руках професіонала! Надаю будь-які магічні послуги,будь-якої складності,за найкоротші терміни.Володію найсильнішою Чорною та Білою магією,повернення коханої людини в сім'ю,позбавлення від суперниці,,гармонізація Ваших відносин,закриття доріг суперниці у всьому.Найсильніші обряди на любов,прив'язки.Відкриття доріг для щасливого шлюбу.Зняття вроків і прокльонів,якщо такі є,лікувальна магія,магія краси,магія здоров'я,дитяча магія,грошова магія,залучення грошового потоку,закриття Ваших конкурентів,покарання кривдників і багато іншого.Гарантія на мою роботу-100%,на свою роботу роблю закриття,працюю без шкоди для Вас і Вашої родини.Кожну ситуацію розглядаю індивідуально,працюю офіційно,є в соц. мережах з вдячними відгуками від невымышленных клієнтів,свою роботу роблю швидко і завжди доводжу до кінця. Гроші за роботу беру пообрядово, тільки бачачи результат Ви платите. Якісно погадаю,на Рунах,Циганських картах Ленорман, Таро,завжди кажу все як є.Повний перегляд і повна діагностика всій Вашій життєвій ситуації! Ви ще сумніваєтеся в мені?а Ви зателефонуйте і переконайтесь самі в моїх можливостях.Чекаю Вашого дзвінка-крім Вас,Вашу долю ніхто не вирішить! Веду особистий прийом і на відстані!

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)