Чорна магія як каральний інструмент Псування Перевірений маг

Номер оголошення 124675

Опис

 

Понад 17 років Я працюю в областипрактической магії. Основні напрямки Моєї роботи це Зняття будь-яких негативних воздействийсглаза,псування,прокляття і наведення псування.

Я використовую традиційні методи впливу, а також ряд авторських методик, які успішно застосовую для вирішення складних ситуацій.

Успішне проведення подібних ритуалів можливо лише при наявності необхідних магічних знань, великого досвіду і природного дару.

Що б не говорили гуманісти, але в наш час важко залишатися досконалим у всіх відносинах. Саме тому, ймовірно, багато хто невинно постраждалі люди звертаються за допомогою до магії. Адже як часто буває, що навіть доведена вина і очевидні факти злочину не стають аргументами для правосуддя і справжній душогуб продовжує насолоджуватися життям.
У таких випадках одна надія на талановитого мага, який зможе поквитатися з злочинцем, використовуючи чернуюмагиюкак каральний інструмент, апорчастанет остаточним вироком. Найголовніше, це не піддаватися емоціям і не намагатися проводити такі складні ритуали самостійно, оскільки це може бути деструктивним для самої людини, думки якої зайняті вендетою.
Маг має специальнуюмагическую захист, яку він встановлює щоразу, проводячи новий ритуал. Такого захисту немає у простого обивателя. Та й встановити він її не зможе, оскільки не має посвячення. Тому, невмілі дії дилетантів, начитавшихся різної інформації в інтернеті і бажаючих умертвити свого ворога, можуть призвести до того, чтосмертьнастигнет їх самих.
Тільки сильний практикующиймаг, який має досвід і знання від джерел Вищих сил, здатний з допомогою ритуалів і заклинань здійснити обряд, який стане справедливим вироком для лиходія.

Тим, хто вирішив не миритися з невдачами і поразками - Я пропоную свою професійну допомогу.

Роботу над ситуацією веду до результату. Всі роботи проводяться в чітко визначені строки.Гарантії.

Якщо немає можливості відвідати мене особисто -роботи проводяться на відстані,дистационно, віддаленість моїй роботі не завада.

При звернення до мене ваші проблемами, велике прохання, писати відразу з доданими до листа фотографіями, щоб я могла відразу все подивитися і дати вам відповідь. Цим ви і собі і мені полегшите роботу по вашій проблемі.

Я не працюю з:

особами, які не досягли 18 років;

в борг ( з оплатою за результатом, за фактом, у розстрочку тощо);

з людьми страждають психічними розладами;

не займаюся питаннями пошуку;

не займаюся цілительством (лікуванням захворювань).

Послуги:

1. Псування на здоров'я.

2. Псування на відносини.

3. Псування на бізнес.

4. Псування на самотність.

5. Псування на алкоголізм.

6. Псування на страх.

7. Псування на будинок .

8. Псування на гроші (злидні).

9. Псування на безпліддя.

10. Псування на блуд .

11. псування на викидень.

12.Псування на автомобіль .

13.Псування на коханку.

14. Порча на смерть (смертельна псування).

15.Псування на імпотенцію.
16. Псування на роботу — (проблеми на роботі, втрата роботи).
17. Псування на красу (на обличчя та інше) .

Зняття будь-яких видів псування.

Я приймаю особисто, а з людьми з інших міст (країн) працюю віддалено з фотографіями. Що при особистому прийомі, що під час звернення віддалено ви тільки залишаєте мені фотографії для роботи. А безпосередньо роботу я проводжу самостійно. Для вас негативних наслідків, як для замовника не буде! Я ж роблю все сама, крім це робиться ряд додаткових дій на захист!

.


Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)