Хто такий фінансовий експерт або чим ми можемо бути Вам корисні
Хто такий фінансовий експерт або чим ми можемо бути Вам корисні
Хто такий фінансовий експерт або чим ми можемо бути Вам корисні
Хто такий фінансовий експерт або чим ми можемо бути Вам корисні

Номер оголошення 185157

Опис

Основною перевагою роботи з фінансовим експертом для клієнта є те, що фінансовий експерт — професійний учасник страхового та фінансового ринку, який надає клієнту послуги з підбору найкращих умов страхування, кредитування та ін. Фінансові експерти проводять моніторинг ринку страхових та банківських послуг, тендери серед страхових компаній, банків, аналізують отримані результати і забезпечують клієнта більш вигідними пропозиціями. Фінансовий експерт може допомогти клієнту сформулювати завдання для страхових компаній і розробити індивідуальний страховий продукт, після чого фінансовий експерт повинен знайти страхові компанії, які могли б укласти такий договір страхування на індивідуальних умовах. Фінансовий експерт — це посередник, який повинен в першу чергу захищати інтереси клієнта, а не фінансових інститутів. Ми відкриті для обговорення співпраці як з потенційними клієнтами, так і зі страховими компаніями, банками.

Основний напрямок діяльності компанії - страхування life і non-life. Ми пропонуємо своїм клієнтам надійні програми страхування за оптимальною ціною.

Цінуйте свій час і гроші - звертайтеся до фахівців при виборі страхових і фінансових програм.
 
Ми на facebook: http://www.facebook.com/UliaFiserFlpFinansovyjEkspert
 
Організаційно-правова форма: ФОП Фішер Юлія Миколаївна
Час роботи Пн-Пт 09:00-19:00

Наш головний капітал - довіру наших клієнтів! Кожен клієнт - це ПЕРЕМОГА! Рекомендує клієнт - це СКАРБ! Клієнт став Одним - це МЕТА!

На постійній основі проводимо набір співробітників - фахівців страхування, менеджерів агентських груп, агентів і фінансових консультантів.
Додаткова інформація на сайті finexperts.ucoz.ru

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)