Номер оголошення 127821

Опис

Юридичний супровід бізнесу

Ми щиро зацікавлені в успішному розвитку бізнесу наших клієнтів, а тому готові запропонувати Вам програму правової підтримки бізнесу, що передбачає надання консультаційної та представницької підтримки клієнтам.
Правова допомога бізнесу полягає у своєчасній юридичної підтримки життєдіяльності Вашої компанії, в налагодженні відносин з контрагентами, аналіз проблемних ситуацій з метою недопущення виникнення конфліктів. Важливу роль у нормальній життєдіяльності бізнес процесів, грає надання допомоги у представленні інтересів компанії в державних, муніципальних, фіскальних та правоохоронних органах.

Юрист повинен постійно тримати руку на пульсі, не допускаючи до судових конфліктів і проблемних ситуацій з правоохоронними органами. Якщо ж участь у судовому процесі неминуче, то адвокат грамотно представить інтереси клієнта в судових та правоохоронних органах.

Юрист в штаті – це зайві витрати. Зовнішня правова допомога бізнесу хороша тим, що правового фахівця можна залучати до участі в справах компанії по мірі необхідності.

Говорячи про зовнішню правової допомоги бізнесу, можна виділити наступні переваги:
- до участі у вирішенні проблем залучаються профільні фахівці. Юрист-універсал – це рідкість. Тому штатний працівник не завжди може успішно здійснювати повний супровід діяльності компанії;
- свіжий погляд зі сторони дозволяє іноді більш ефективно проаналізувати і вирішити проблему, що склалася;
- позаштатний юрист – незаінтересована особа. Цей фактор стає визначальним, коли виникають конфлікти між співзасновниками і надається правова допомога в рамках корпоративних спорів.

Система оплати наших послуг проста, ми пропонуємо Вам для вибору три пакета корпоративного обслуговування: стандарт, медіум, оптимальний.

За кількістю та якістю надаваних послуг пакети корпоративного обслуговування не відрізняються один від одного. Різниця між пакетами, у вартості роботи фахівця в годину і кількістю годин, які входять в пакет.

Чим більше ми працюємо, тим менше ви платите.

ТОВ "Консалтер"

Дніпро, Олександра Конинського, 10а

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)