Реєструємо бізнес в Нідерландах

Номер оголошення 191257

Опис

Доброго дня. Мене звуть Дар'я - Я юрист компанії N&K PROFIT і є членом Комітету по боротьбі з корупцією в Україні. Маю 10-річний юридичний стаж, у тому числі ведення судових спорів. Ситуація в Україні для ведення бізнесу залишає бажати кращого. Податки «душать», підприємства «віджимають», але вихід є! Можна зареєструвати бізнес у Нідерландах, а вести його на території будь-якої країни. Немає подвійного оподаткування. N&K PROFIT - це міжнародна компанія, яка надає послуги з реєстрації бізнесу в Нідерландах. На сьогоднішній день, Нідерланди – відмінна майданчик для початку ведення бізнесу в Європі. Має відмінну портову зону і транспортну розв'язку. Законодавство країни дуже лояльно до іноземним бізнесменам і побудовано так, щоб можна було вільно вести бізнес в Голландії. Відсутній рейдерство і удушливое оподаткування. Детально ознайомиться з перевагами ведення бізнесу в Нідерландах можна за посиланням: nkprofit_ukraine.tilda.ws
Якість надання послуг і гарантуємо конфіденційність!

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)