Номер оголошення 120370

Опис

Коллекторскоеагенство «Перша Українська ДолговаяКомпания»– визнаний лідер на ринку коллекторскихуслуг України - пропонує комплексуслуг по стягненню просроченнойзадолженности з юридичних і фізичних осіб в Україні та за кордоном,у тому числі у сфері ІТиндустрии.


Этоткомплекс включає в себе послуги поурегулированию конфліктів, вытекающихиз боргових зобов'язань, в т. ч. зовнішньоекономічних контрактів, вдосудебном порядку, з использованиемсудебных процедур, представництво інтересів клієнтів в исполнительномпроизводства, а також у процедуребанкротства боржника. Компанія надає,крім того, юридичні та консалтинговыеуслуги.


Мыпредлагаем виключно легальні, в межах закону, способи возвратазадолженности на умовах строгойконфиденциальности.


Мысовершаем в інтересах наших Клиентоввсе необхідні дії і процедурыпо своєчасному, а головне полномувозврату боргу. Важливо при цьому зазначити,що неодмінною умовою нашої работыявляется принцип «Нетрезультата – немає оплати»!


Подробностина сайті: www.1debtcompany.com

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)