17.04.2017 FREEDOM JAZZ girls band в Дніпрі

Номер оголошення 174397

Опис

Самий запальний джазовий колектив країни – FREEDOM JAZZ!

Незмінний унікальний склад - десять приголомшливо красивих girls, які чарують своєю відкритістю, жіночністю, шармом, сексуальністю і звучанням. Завжди чорні стрілки і червоні губи, пір'ячко і панчішки, і неймовірні жіночні напівпрозорі сукні.

Якщо ви шукайте щось незвичайне, музичне, жіночне і пікантне – то вам сюди.

Програми FREEDOM JAZZ – це справжнє свято і задоволення не тільки для шанувальників ретро та джазу, але і для всіх меломанів, які цінують бездоганне відчуття стилю і яскраву, веселу подачу. Їх концертні програми завжди наповнені гумором, як у музиці, так і в пластиці.

В кабаре-шоу "JAZZY FAIRIES" увійдуть як знакові номери – фрагменти легендарних мюзиклів "Кабаре", "Sweet Charity", так і абсолютно нові. Родзинкою вечора стане виконання авторських пісень FREEDOM JAZZ.

Публіку чекає відповідний антураж, шикарні костюми, знамениті зачіски 40-50х років "Victory Rolls" в першому акті, і неймовірний музичний експеримент і перевтілення у другому акті.

Невідомі факти про FREEDOM JAZZ:

З FREEDOM JAZZ співав сам Люк Бессон, навіть незважаючи на свою зубну біль. Саме той самий Люк Бессон, режисер знаменитих картин як "Леон", "П'ятий елемент", "Люсі", "Жанна д'арк" і т. д. А сталося це в німецькому містечку Руст, в парку розваг Europa-park".

На одному святі під кавер Amy Winehouse під сценою танцював сам Seal, забувши, що йому й самому скоро на сцену.

Ерік Сэрра (Eric Serra) - відомий французький композитор, власне, він і є автором саундтреків до фільмів Люка Бессона, які у нас всіх на слуху, настільки був у захваті від шоу FREEDOM JAZZ, що на afterparty буквально переслідував джазеток.

Майкл Медсен – голлівудський актор, прилетівши на шоу "Вечірній Київ", і почувши виконання відомої "Sing Sing Sing", сказав: "Чому ці красуні досі не в Голлівуді?"

Lionel Richie – американський поп-виконавець був зачарований десятикратної красою джазеток, що сам попросив сфотографуватися.

Томас Андерс на зйомках програми "Вечірній Київ", зачарований грою і красою Світлани-труби, забув слова власної пісні.

Кеті Леон (Katie Leone) – вокалістка групи "Incognito" на одній з вечірок власноруч робила коктейлі і пригощала джазеток.

Квитки можна придбати тут:
https://goo.gl/hz8N7d
https://goo.gl/9Ik900

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)