Спонж Beauty Blender
Спонж Beauty Blender
Спонж Beauty Blender
Спонж Beauty Blender
Спонж Beauty Blender
Спонж Beauty Blender
Спонж Beauty Blender
Спонж Beauty Blender
Спонж Beauty Blender
Спонж Beauty Blender
Спонж Beauty Blender
Спонж Beauty Blender

Номер оголошення 171939

Опис

В наявності. Доставка 1 - 2 дні. Відправка протягом 24 годин!!!

Зручний і функціональний каплеподібний спонж вже давно і дуже міцно влаштувався в серцях і косметичці не тільки професійних візажистів, але і більшості звичайних дівчат. У чому ж секрет такої популярності і любові до, здавалося б, звичайному на перший погляд продукту?

Текстура спонжа являє собою м'який гіпоалергенний матеріал, дуже ніжний і податливий на дотик. При попаданні вологи спонж збільшується в розмірі, стаючи при цьому ще зручніше і функціональніша. Спеціальна форма яйця теж не випадкова: вона дозволяє ідеально опрацьовувати як великі ділянки шкіри, такі як лоб або вилиці, так і важкодоступні внутрішні куточки очей або крила носа, з якими пензлям впорається набагато складніше. На додаток до всього beauty blender дозволяє нанести основу максимально тонким рівним шаром, що не тільки забезпечить вам ідеально рівний і природний тон шкіри, але і дозволить вам заощадити, значно зменшивши витрату тонального засобу.

Спонж не вимагає дуже ретельного догляду. Достатньо всього лише ретельно вимити beauty blender після використання і дозволити йому добре просохнути. При належному догляді ваш чудо-спонж прекрасно прослужить вам довгий час!

Дивіться інші мої товари. Приємних покупок!!!

*ВАЖЛИВО: При оплаті за товар на розрахунковий рахунок враховуйте комісію платіжної системи за надання послуг, щоб уникнути доплат!

З питань придбання нашої продукції в ОПТ звертайтесь за телефонами 093-520-24-26, 063-742-39-76, 096-120-99-99, 067-323-85-85. Пишіть на optom.deshevle1@gmail.com. Ми пропонуємо приємні умови і гнучкі ціни.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)