Жінки - любіть і бережіть себе

Номер оголошення 111838

Опис

Акція

БЕЗКОШТОВНО замінимо чашу, якщо ВИ неправильно вибрали розмір. (Ви повинні надасть назад куплену раніше чашу, яка при Вас буде розрізано на дві частини і утилізована)

Менструальна чаша — це новинка у сфері гігієни жінки і є альтернативою прокладок і тампоном. На відміну від тампонів і прокладок менструальна чаша — багаторазове засіб гігієни і може прослужити жінці до 10 років. Саме про неї ми поговоримо сьогодні.

Менструальні чаші – це ємності у вигляді маленького ковпачка з високоякісного медичного силікону, які вставляються всередину в період менструацій. Вони не поглинають (абсорбують) виділення, як прокладка або тампон, а збирають за принципом чашечки. Маленький м'який стаканчик висотою близько 5 см і діаметром 4,5 см. Матеріал - латекс, з якого вона виготовляється, досить гнучкий і рухливий, створює комфорт, забезпечує чистоту і гігієну жінці в «критичні дні».

Завдяки вакууму, який утворюється при введенні менструальної чаші, вона не тільки не випадає, але і не пропускає вологу усередину, тому оберігає вас під час водних процедур від потрапляння інфекції з зовнішнього середовища і на відміну від тампонів чаша приймає тільки менструальні виділення, не змінюючи стан мікрофлори внутрішніх органів.

За один раз вона може вмістити в 2 рази більше менструальної крові, ніж сама вбирає прокладка або тампон.

При використанні тампонів виділення вбираються в нього і так чи інакше стикаються зі стінками внутрішнього органу, а при використанні чаші вони вільно стікають в ємність.

На відміну від прокладок менструальна чаша не створює парникового ефекту, не викликає роздратування, а матеріал, з якого вона виготовляється багаторазовий і не потребує утилізації.

Крім того, це ще й вигідно, так як одна менструальна капа в середньому замінює 1200 прокладок.

Спробуйте і не пошкодуєте.

КОМПЛЕКТАЦІЯ: менструальна чаша + індивідуальний запаяний пакет + мішечок для зберігання + пластмасовий контейнер для комфорту.

Доставка новою поштою або самовивіз.

Сайт: http://Luks.in.ua

Тел. +380680282277

49000, м. Дніпропетровськ, вул. О. Гончара, 2

E-mail: Luks.in.ua@mail.ru

Клініка інтегративної медицини «СмартМед»

https://www.youtube.com/watch?

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)