Скло для духовки під замовлення

Номер оголошення 153716

Опис

Виготовимо скло для духовок під замовлення за індивідуальними розмірами! Скло для духовки витримує температуру до 300 градусів. Скло повинно бути мінімум по одній із сторін 300 мм, тоді воно проходить загартування і стає міцніше в 5 рази звичайного скла.

Скло для печі може бути прозорим, тонованим (те ж прозоре але має відтінок коричневий або сірий). І те й інше скло можна по периметру пофарбувати жаростійкої фарбою (зробити рамку).

Купити скло для духовки (печі) можна з доставкою по всій Україні! У міста Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Полтава, Чернігів, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Рівне, Кропивницький, Кам'янське, Чернівці, Іван-Франківськ, Тернопіль, Біла Церква, Луцьк, Мелітополь, Нікополь, Бердянськ, Ужгород, Павлоград а також у будь-яке місто.





http://steklomix.com.ua/

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)