Продам Бункерні годівниці для свиноферм

Номер оголошення 171600

Опис

ПП Куликов О. А. пропонує годівниці для свиней - це годівниці різних моделей, призначені для годівлі свиней. Пропоновані нами годівниці призначені для тварин різного віку, в силу чого до цього питання необхідно підійти з усією уважністю. Собираетсякормушка для свиней або поросят із стійких і безпечних матеріалів, стійких до різного роду навантажень і, як наслідок, здатних експлуатуватися протягом довгого проміжку часу. Сталь або ж стійкий пластик, застосовувані під час виготовлення, не схильні до процесу гниття і корозії. Годівниці виготовляються із сталі толщиной1,2мм - передня, задня стінки і корито і2 мм - бічні стінки. Габарити годівниці взяті з європейських стандартів, що дозволяє використовувати її в промислових масштабах (на фермерствах) і просто для домашніх потреб.

trotuarform.dp.ua

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)