Комбікорми для каченят, гусенят, качок, гусей тм Каховський в Дніпрі

Номер оголошення 180966

Опис

Комбікорми для каченят, гусенят, качок, гусей тм Каховський

Завод виробляє такі комбікорми для качок і гусей: КПК21 старт (1-3 тиждень) крупка; КПК22 зростання (4-8 тиждень) гранула.

Основні показники якості:

1-3 тиждень старт КПК21

Сирий протеїн – 18,16%, Обмінна енергія – 2820ккал/кг, Сира клітковина – 5,22%

4-8 тиждень зростання КПК22

Сирий протеїн – 16,04%, Обмінна енергія - 2920ккал/кг, Сира клітковина – 4,48%

Більш детальну інформацію про кормі, дозах годування і ціни дивіться на сайті

http://korm-korma.com.ua

Склад комбікорму: пшениця, кукурудза, вапнякове борошно, макуха соєва, шрот соєвий, амінокислоти, бленд adisseo, біотронік, біомін П. Е. П., сіль кухонна, монокальційфосфат, целлюлозолитик, антиоксидант, кокцидиостатик, фитаза біомін, суміш мікроелементів для с/г птиці.

Стартовий комбікорм КПК21 призначений для каченят і гусенят у віці 1-3 тижні. Його згодовують пташенятам за добової схемою, починаючи з 20г на голову і збільшуючи кожен день на 2 р. Середньодобовий приріст птиці за період годування зазначеним комбікормом становить 20-25г. До кінця періоду (3 тижні) жива маса каченят і гусенят досягає 550-650г залежно від кросу.

Повнораціонний комбікорм КПК22 відгодівлю крупка призначений для інтенсивного росту качок і гусей, використовується з 4-8 тижні. Продуктивність птиці збільшується до 65-70г в добу адекватно вказаною зростання. Згодовувати комбікорм починають з дози 80г і при пропорційному щоденному додаванні граммовки рівень споживання доводять до 150-160г в добу. До кінця періоду (8 тижнів) птах досягає маси 2500-2600г.

Випускається комбікорм за зовнішніми ознаками являє собою крупку розміром від 0,02 мм до 2,5 мм і гранулу розміром від 2,5 мм до 8мм


Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)