Розсувні двері для душу, душові шторки

Номер оголошення 155548

Опис

Компанія "STEKLOMIX" виготовить розсувні двері для душа під замовлення.

Скляні душові шторки нашого виробництва забезпечать зручне та легке відкриття, чудову герметичність і досконалість експлуатації. Скло, обрамлене в метал - дизайн розсувних дверей для душової доведеться Вам за смаком.

Розсувні шторки можна використовувати також для прийняття душу у ванні. Скляні шторки для ванної зроблять цей процес більш зручним і охайним, надійно захищаючи навколишній простір від бризок води.

Доставка по всій Україні. У міста Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Полтава, Чернігів, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Рівне, Кропивницький, Кам'янське, Чернівці, Іван-Франківськ, Тернопіль, Біла Церква, Луцьк, Мелітополь, Нікополь, Бердянськ, Ужгород, Павлоград а також у будь-яке місто.





www.steklomix.com.ua

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)