Канікули за кордоном

Номер оголошення 206170

Опис

Думаєте про те, як ваша дитина проведе літо? Який літній табір вибрати? Study Tour і Навчальний Центр Логос допоможуть Вам у цьому!

Компанія StudyTour займається своєю діяльністю вже близько 20 років.

Наша мета полягає в тому, щоб дитина не тільки відпочила влітку і на канікулах, але й підвищив свою здатність (насамперед дітей і підлітків) у навчанні так, щоб вони могли навчитися чому завгодно, легко засвоюючи матеріал будь-якої складності, а потім також легко застосувати отримані знання на практиці (у роботі, у житті).

Велику роль у цьому відіграють навчальні поїздки, де з'єднані захоплюючі поїздки та вивчення англійської мови. Діти із задоволенням подорожують, відпочиваючи, можна вибрати міжнародний літній табір «Midia Grand Resort» в Болгарії, літній табір в Англії чи Америці, і навчаючись – до послуг наших клієнтів англійська школа Greenfields і Claremont в околицях Лондона і американська школа Renaissance Academy в Лос-Анджелесі.

Складаючи програму поїздок, ми прагнемо поєднати все те, що наші діти вкладають у поняття «відпочинок»: море, сонце, цікаві походи і екскурсії, спілкування з друзями, шопінг, спорт і розваги – з ефективними уроками іноземної мови.

В результаті ми хочемо отримати покоління молодих людей не просто добре говорять по-англійськи, а всебічно розвинених, з широким кругозором, що володіють здатністю виносити власні судження і знаходити оптимальні рішення в різних життєвих ситуаціях, що, в кінцевому рахунку, призведе до підвищення розумності та розсудливості всього суспільства.

Дитячий табір в Болгарії, Англії, Америці.

Кращий відпочинок для вашої дитини!

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)