Снігоприбиральник бензиновий 2900Вт Intertool
Снігоприбиральник бензиновий 2900Вт Intertool
Снігоприбиральник бензиновий 2900Вт Intertool
Снігоприбиральник бензиновий 2900Вт Intertool
Снігоприбиральник бензиновий 2900Вт Intertool
Снігоприбиральник бензиновий 2900Вт Intertool

Номер оголошення 129022

Опис

"Снігоприбирач новий. Стан добрий. В розібраному стані. Снігоприбиральник бензиновий, 4-х тактний двигун 4HP/2,9 кВт, робоча ширина 520мм, з регулюванням напрямку викиду снігу INTERTOOL SN-4000

Переваги снігоприбиральної машини SN-4000:

- Бензиновий 4-тактний двигун адаптований до роботи при низьких температурах.

- Завдяки потужності в 4 кінські сили, з допомогою снігоприбирача SN-4000 можна без праці впоратися з заледеневшими заметами і зі сніговими завалами.

- При вазі в 43 кг і наявності широких коліс з глибоким протектором, снігоприбирач дуже мобільним і зручний в експлуатації,

- Можливість регулювання напряму викидання снігу на 180

- Розтруб для викиду снігу не забивається, не іржавіє і не замерзає навіть в холодну погоду.

На носі вже зима, а це значить, що саме час господарям приватних будинків купити снігоприбирач. Взимку така техніка допоможе зробити ваш двір красивим і полегшить роботу з очищення двору від кучугур снігу. Впоратися з великою кількістю снігу вам допоможе снігоприбирач SN-4000. В даному снігоприбиральник вдало поєднуються функціональність, якість і ціна. SN-4000 оптимально підходить для власників заміських будинків. Він компактний, його легко розташувати в гаражі або сараї, не займаючи при цьому багато місця. Снігоприбиральна техніка з такими можливостями нагоді не тільки для приватного будинку з подвір'ям, дачі, але і для готельних комплексів, заміських будинків відпочинку, садового товариства і т. д.

Бензиновий 4-тактний двигун снігоприбирача SN-4000 працює надійно навіть в найхолоднішу погоду. Двигун снігоприбиральної машини SN-4000 адаптований до роботи при низьких температурах. Завдяки потужності в 4 кінські сили, з допомогою снігоприбирача SN-4000 можна без праці впоратися з заледеневшими заметами і зі сніговими завалами. Снігоприбирач має максимальний час роботи без зупинки, і воно обмежується тільки запасом палива. Розтруб регулюється в межах 180, що дозволяє використовувати снігоприбирач у самих вузьких та незручних місцях. Розтруб для викиду снігу не забивається, не іржавіє і не замерзає навіть в холодну погоду.

Завдяки вазі в 43 кг та наявністю широких коліс з глибоким протектором, снегоуборщиком SN-4000 зручно прибирати злежаний і утоптаний сніг, закрижанілі замети, він легкий і простий в управлінні. Снігоприбиральник бензиновий SN-4000 має максимальну робочу ширину захвату 520 мм, а висоту захоплення 258 мм, що робить його дуже функціональним і здатним розчистити територію дачі, під'їзди до неї, внутрішні двори приватного сектора, прибрати заледенелой замети і т. д. швидко і без особливих зусиль. Завдяки продуктивному і надійному двигуну потужністю 2.9 кВт і більше модернізованому шнека, снігоприбирач SN-4000 легко впорається з кучугурами або залежавшимся снігом.

Основні характеристики:

Виробник - Intertool

Обсяг паливного бака - 3.6 (л)

Загальні характеристики:

Ширина захвату - 520.0 (мм)

Висота захоплення - 258.0 (мм)

Вага - 45.0 (кг)

Інші характеристики:

Тип двигуна - бензиновий, 4-х тактний

Об'єм двигуна (куб. см) - 163

Потужність (Hp/Вт) - 4,0 / 2900

Тип приводу - ручна

Тип запуску - пусковий тросик

Діаметр шнека (мм) - 222

Швидкість обертання шнека (об/хв) - 1350

Дальність викиду (м) - 4-8

Кут повороту жолоба (град.) - 180

Тип палива - бензин марки АІ-92

Гарантія (місяців) - 12

Обсяг (м. куб) - 0,187400"

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)