Підвісні гойдалки «Крісло-Кокон»
Підвісні гойдалки «Крісло-Кокон»
Підвісні гойдалки «Крісло-Кокон»
Підвісні гойдалки «Крісло-Кокон»

Номер оголошення 171609

Опис

Модне і сучасне крісло-гойдалки у вигляді кокона з підвісним механізмом буде цікавим дизайнерським рішенням для вашої квартири . будинки, а також альтанки і веранди.Крісло Кокон досить оригінально буде гармоніювати і доповнювати різні інтер'єри.Використовувати підвісні крісла –гойдалки можна де завгодно.Воно не займає багато місця, і може доповнити навіть маленьку кімнатку квартири.

На відміну від всіх звичних крісел, даний виріб має більш високим рівнем комфорту за рахунок того, що підвішене і може амортизувати. Сидіти в ньому дуже комфортно як цілком всередині, так і на звичайних качелах. Міцна опора впевнено стоїть на підлозі, землі й не дозволяє кріслу впасти.

Виготовлено підвісне крісло з искусственногоротанга. Штучний ротанг— синтетичне волокно, замінник натуральногоротанга.На відміну отнатурального ротанга, штучний ротанг:

стійкий до вологи иультрафиолетовому випромінювання;

не потребує спеціального догляду і зберіганні;

міцний і надійний матеріал;

не боїться різких перепадів температур.

Це міцний і надійний матеріал. Він не боїться різких перепадів температур, вологості, а також інші агресивні впливу середовища не призведуть до погіршення зовнішнього вигляду. У комплекті з кріслом йде подушка, виконана з текстилю. Колір обробки:чорний, коньячний, коричневий, білий. Колір подушок:червоний, бордовий, бежевий, коричневий,чорний,зелений, салатовий, смарагд, синій,бірюзовий.

Габаритні розміри:

Висота - 200см

Ширина - 90см

Глибина - 75см

trotuarform.dp.ua

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)