Захисні ролети Дніпро rolleta.dp.ua тканинні ролети Дніпро

Номер оголошення 232550

Опис

Проектування,установка, ремонт, посилення защитныхроллет в Дніпрі. Захисні ролети Дніпро,рольставні Дніпро допоможуть Вам оградитьВаш будинок, офіс, магазин від світла і шуму,або раптового вторгнення недоброзичливців.Наші фахівці допоможуть Вам в оформленииоконных і дверних прорізів, як зовні,так і всередині приміщення. Тканинні роллетыДнепр можуть стати візитною карточкойВашего магазину або офісу. ПредлагаемВам послугу фотодрук на ролтшорахДнепр. Рулонні штори, ролштори,горизонтальні і вертикальні жалюзивы можете замовити у нас на сайті в любоевремя доби. http://rolleta.dp.uaКонтакты:Украина, м. Дніпропетровськ, (056) 788-44-56,(099) 786-26-91, (096) 812-92-56, rolleta.ua@mail.ru, rolleta.ua@i.ua.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)