Обладнання для виробництва пелет Гранулятор
Обладнання для виробництва пелет Гранулятор
Обладнання для виробництва пелет Гранулятор
Обладнання для виробництва пелет Гранулятор
Обладнання для виробництва пелет Гранулятор
Обладнання для виробництва пелет Гранулятор
Обладнання для виробництва пелет Гранулятор
Обладнання для виробництва пелет Гранулятор

Номер оголошення 163963

Опис

Компанія «ремтек» надає унікальну можливість придбати прес-гранулятор огм.15, який відрізняється лояльною ціною і високою якістю.

Пристрій призначений для гранулювання різних відходів аграрного виробництва, а також виробництва паливних гранул і комбікормів для тварин різних фракцій. Гранулювання – це технічний процес, який перетворює сипучі речовини в шматочки циліндричної форми, що дозволяє полегшити транспортування або завантаження матеріалу, запобігає його злипанню, а також збільшує сипучість і дає можливість використовувати невеликими порціями.

Гранулятор пресує речовина, тому на виході виходять паливні або кормові гранули однакової форми.

Що можна використовувати в якості основної сировини?

• Дерть, обмешки ячмінні, житные, пшеничні, відходи переробки проса, макуху;

• Лушпиння соняшника і гречки, стебла кукурудзи;

• Солому, сіно;

• Тирсу м'яких і твердих порід дерева;

• Лузгу зернову;

• Пташиний послід;

• Відходи цукрового виробництва.

Гранулятор стане незамінним помічником при годівлі курей, бройлерів, корів, кролів, перепілок, коней, свиней. Пристрій виробляє гранули високої щільності, що дозволяє тварині вживати велику кількість їжі в один прийом, що підвищує ефективність їх годування. Гранули однакові за формою і своїм складом, тому птах або тварина не має можливості перебирати їжею або вибирати окремі компоненти, прийом їжі не залежить від стану здоров'я, спритності або зрілості – всі тварини отримують збалансоване і здорове харчування.

Крім цього, агрегат практично не взаємодіє з завантаженим речовиною, навіть якщо це агресивні суміші для виробництва комбікормів. Тому гранули на виході не мають присмаку і запаху металу, що позитивно впливає на апетит тварин.

Власникам твердопаливних котлів гранулятор чудово підійде для виготовлення паливних пелет з різних порід дерева або відходів (кукурудзяні стебла, соняшник, лушпиння тощо).

Купити гранулятор – це придбати апарат для приготування збалансованою, якісної і насиченою всіма необхідними вітамінами їжі для домашніх тварин, а також паливних пелет для котла.

Не втрачайте можливості замовити прес-гранулятор у нас, якщо у Вас виникли питання – ми обов'язково дамо на них відповіді!

Так само у нас ви можете придбати всю лінію грануляції цілком або різні її компоненти окремо. Запасні частини для преса.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)