Номер оголошення 197609

Опис

Аборт / переривання вагітності 0736613276 ми проводимо аборти на вимогу аж до 30 тижня (6-7 місяців) вагітності. Аборт-це переривання вагітності. Якщо вагітність підтвердиться і нижче дванадцяти тижнів, тоді таблетки аборт краще, щоб вигнати вміст матки таблетки для переривання вагітності широко відомі як RU-486. Ру стенди для Руссель-Юклаф (ініціали фармацевтична компанія) і 486 лабораторна серійний номер. Використовуючи таблетки для аборту-це типу аборту, які можуть бути виконані з використанням комбінації або одній таблетці з двох препаратів міфепристон і мізопростол. Ці дві таблетки зможуть переривати вагітність протягом приблизно чотирьох годин. Він є безпечним та ефективним при використанні протягом дванадцяти тижнів вагітності. Ці ліки або приймати всередину або вагінально. Міфепристон блокує рівень гормону прогестерону, необхідних для підтримки успішної вагітності. Через закупорки цей гормон, в слизовій оболонці матки, починає линяти, шийки матки вам пом'якшити і кровоточити (ознака аборту може статися. Це коли переривання вагітності відбувається і це протягом трьох-чотирьох годин після прийняття таблетки, і ви зробили. Кровотеча може бути багато світла, як кров'янисті виділення в кінці менструального циклу або рясні кровотечі філії у Йоганнесбург,преторія,Йоганнесбург,Джерела,Олександра,diepsloot,не тембисе соуето,Йоганнесбург,готель Cresta,Космо міста,нектар,розбанк,форвейз,лансер,нортгейт ,нортклиффе ,Мелвілл,беноні,брайанстон,морнингсайд,ривония,wendywood,саннінгхілл,мидранд ,daveyton,липа,randparkridge. - Дивіться більше на: http://drevawomenclinic.webs.com

Додаткова інформація
Ціна договірна
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпродзержинська та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпродзержинська та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)