Допомога чаклуна.Майстер-Вчитель магії. Широкий спектр послуг

Номер оголошення 80296

Опис

 

Ось вже 30 років я допомагаю людям у вирішенні їх особистих і любовних проблем з допомогою магії, своїх сил і досвіду. Я не даю порожніх обіцянок. Я просто чесно і ефективно виконую свою роботу. Копітко, день за днем йдучи до наміченої мети, до вирішення вашої проблеми. Запам'ятайте-швидкий результат, швидко і закінчує свою дію.
Перед тим як почати працювати над вашою проблемою я ретельно переглядаю вашу ситуацію, дивлюся чи можна допомогти вам у вашому випадку і чесно вам про це кажу. У моєму арсеналі дуже багато давніх ритуалів та методик. До кожного випадку і людині я підходжу строго індивідуально.
Кожного з вас я уважно вислухаю і ми разом з вами вирішимо як вам краще і ефективніше допомогти. Підкажу як правильно поводитися з вашим партнером або як вийти із ситуації. Іноді достатньо однієї ради, а частіше доводиться попрацювати над вирішенням вашої проблеми не один день і навіть місяць. Все залежить від складності вашого випадку. Щоб у вас не сталося у вашому житті, пам'ятайте, безвихідних ситуацій немає.
Магія існує тисячоліття. Вона відмінно працювала 2 тисячі років тому, так і зараз працює. З допомогою магії можна вирішити багато проблем. Чудес не буває. Треба наполегливо попрацювати, щоб отримати потрібний результат. Я веду особистий прийом але і працюю дистанційно з фото з людьми з інших міст, регіонів і країн. Для магії не існує поняття відстань. Для магії будь-яку відстань не перешкода. Для роботи мені потрібні ваші фото, імена, числа,рік і місяць народження.

Так само ви можете звернутися за допомогою магічної:

Зняття пристріту:

Зняття пристріту з боку і самосглаза. За один сеанс. Можна по фото.

Снятиепорчилюбой складності

Зняття всіляких порч, навіть псування на смерть. Від 1 сеансу («на смерть» не менше 3х сеансів). Вища магія. Тільки особистий прийом. Індивідуально, залежить від складності й терміну давності псування.

Зняття проклять будь-якої складності:

Те ж, що і псування. Не менш Зх сеансів. Тільки особистий прийом.

Вплив на підсвідомість людей:

Являє собою ментальний вплив на людину, програмування думок і ситуацій. Індивідуальний підхід. Очно і заочно. Будь-які форми впливу.

Приворот(приворот, сексуальна прив'язка, повернення подружжя та інше):

Приворот, як правило, являє собою залучення людини до замовника з повним або частковим придушенням волі. Але існують і більш ліберальні методи, де просто вноситься у відносини між людьми теплота, зацікавленість, сексуальне та інше потяг (без придушення волі). Також і відновлення почуттів в сім'ї і ворзврат подружжя.

Відворот(рассорки, перешкода шлюбу, інші жорсткі техніки)

Магія бізнесу(весь спектр послуг):

Від талісмана до просування проектів. Вплив на партнерів, конкурентів, клієнтів та інше. Розробка плану просування товарів/послуг з використанням маркетингових досліджень і магічних прийомів (виділення ніші товару/послуги, підтримка проектів та виведення їх на ринок).Підключення до грошового потоку.

Допомога в продажі нерухомості:

Тільки серйозні замовлення, квартири, будинки, ділянки, комерційна нерухомість.

Наведення псування(хвороби, неприємності):

Даний вид впливу є чорною магією та замовник повинен обґрунтувати причини. Вартість вкрай індивідуальна.

«Закриття всіх доріг»(псування,вуду):

Даний вид впливу перекриває можливості Вашому ворогові, він втрачає друзів, роботу, бізнес, сім'ю. Живий труп-при жорсткому впливі можливий летальний результат (термін близько року). Серйозна псування. Практично не «знімається» (крім наводившего або жрецавуду). Дорого. Індивідуально.

Підселення демона ворогові-Даний вид впливу класифікується як обряд ВысшейЧерной Магиизападной традиції. Безвідмовно. Жорстко. Індивідуальне обговорення.

Обряди демонології:

Індивідуальний підхід. Всілякі ситуації.Повернення боргу. Допомога, бізнес, грошові ритуали, псування, привороти. Ціна індивідуальна. Безвідмовно і швидко.

Повна нейтралізація ворогів(аж до «надання землі»)

Також індивідуальна послуга. Ціна пропорційна запитом замовника. Тільки крайні ситуації.

Прокляття(насылания на сім'ю, бізнес, рід)

Також індивідуальний підхід. 100% протекція замовника.

Наведення порч за індивідуальним замовленням

Усунення конкурентів у бізнесі

Індивідуальний підхід. Від розорення до дезінтеграції.

Навчання:

Індивідуальні заняття. Очне, заочне.


Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпродзержинська та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпродзержинська та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)