Адвокат Серебряков Ернест Сергійович

Номер оголошення 216966

Опис
  • Надання правової інформації, консультацій і роз'яснень з правових питань.

  • Правовий супровід діяльності клієнта.

  • Складання заяв, скарг, процесуальних та інших документів правового характеру, спрямованих на забезпечення реалізації прав, свобод і законних інтересів клієнта.

  • Представництво інтересів клієнта в суді, органах державної влади, органах місцевого самоврядування. Складання адвокатських запитів.

ЦИВІЛЬНЕ СУДОЧИНСТВО

Захист порушених, невизнаних або оспорюваних прав, свобод чи інтересів, що виникають із цивільних, житлових, земельних, сімейних, трудових правовідносин.

КРИМІНАЛЬНЕ ПРОВАДЖЕННЯ

Забезпечення захисту прав, свобод і законних інтересів підозрюваного, обвинуваченого, підсудного, засудженого, виправданого, особи, стосовно якої передбачається застосування примусових заходів медичного, виховного характеру або вирішується питання про їх застосування у кримінальному провадженні, особи, стосовно якої розглядається питання про видачу іноземній державі (екстрадицію).

ГОСПОДАРСЬКЕ СУДОЧИНСТВО

Захист законних прав та інтересів суб'єктів господарювання. Ця компетенція поширюється на підприємства, установи, організації та громадян, що здійснюють підприємницьку діяльність.

АДМІНІСТРАТИВНЕ СУДОЧИНСТВО

Захист прав, свобод та інтересів фізичних осіб, прав та інтересів юридичних осіб у сфері публічно-правових відносин від порушень з боку органів державної влади, органів місцевого самоврядування, їх посадових та службових осіб.

  • Надання правової допомоги особам, які притягаються до адміністративної відповідальності.

  • Надання правової допомоги на стадії виконавчого провадження.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпродзержинська та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпродзержинська та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)