Ланцюги круглозвенні зварні ланцюги загального призначення

Номер оголошення 41477

Опис

Ланцюги господарські круглозвенні зварні (ланцюга загального призначення, ланцюги металеві, завод з виробництва ланцюгів, ланцюги) ТУ У 28.7-02969248-001-2001, діаметр 3мм, 4 мм, 5 мм, 6 мм, 7 мм і 8 мм, ланцюги оцинковані, короткозвенные ланцюга.

Ланцюги круглозвенні широко застосовуються у різних сферах – підвішування вантажів, як тягового органу в ескалаторах, конвеєрах, транспортерах, а також у народному господарстві.

Основна сфера застосування ланцюгів господарських – сільське господарство і побут. Ланцюги господарські використовуються для прив'язки великої рогатої худоби і коней, як повідків для собак, як простий тяговий механізм, а також у колодязях.

Ланцюги з круглого прокату зварні нормальної міцності загального призначення застосовуються в різних областях техніки: в якості складових частин ланцюгів протиковзання автомобілів, ланцюгів прив'язі худоби, протиугонних пристроях та інших, крім використання на зірочках і вантажопідйомних механізмах.

Поставки: Україна, Росія, Білорусь та інші країни.

Контактна особа: Байдуж Віктор Сергійович, Phone: +380(97)910-32-43, Fax: +380(67)236-94-54, Viber:+380979103243, Skype: ViTRyuGaN

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпродзержинська та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпродзержинська та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)