Купити нітрат тестер і солемір 2 в 1 за найнижчою ціною

Номер оголошення 85663

Опис

Компактний прилад нітрат тес тер солемір і два-в-одному це «EcoLifePro 2». Вимірює концентрацію нітратів у продуктах (сирі овочі, фрукти, м'ясо, дитяче харчування) від 20 до 10000 мг/кг і визначає кількість домішок у воді від 0 до 999 мр/л. Поміщається в кишені і проводить експрес-аналіз всього за кілька секунд, тому дуже зручний в побуті — з них можна ходити на ринок, в магазин, перевіряти якість водопровідної, фільтрованої і покупної води. Показники відображаються на великому кольоровому дисплеї і супроводжуються зрозумілими малюнками і написами. Завдяки інтуїтивному меню проводити експрес-аналіз може будь-яка людина, вимірювання займають трохи менше 15 секунд, а по точності прилад не поступається професійним апаратів! Високоточні свідчення, функціональність і зручність у використанні – це і є основні переваги даного приладу «EcoLifePro 2». EcoLifePro 2 без проблем вміщається в кишені сорочки або в маленькій сумочці. За розмірами і зовнішнім виглядом прилад нагадує звичайний стільниковий телефон. Завдяки цьому його експлуатація є абсолютно "звичної", т. к. нагадує маніпуляції з мобільником. Його можна скрізь носити з собою і застосовувати, коли потрібно. Працює цей прилад від 2-х батарейок типу «ААА», які йдуть в комплекті.

Безкоштовна доставка нітратоміра і солеміра 2 в 1 «EcoLifePro 2» по всій Україні. Для замовлення Вам потрібно лише зателефонувати за номером телефону

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпродзержинська та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпродзержинська та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)