Ланцюг зварна трехконцевая для прив'язі і водіння великої рогатої

Номер оголошення 128234

Опис

Ланцюги для прив'язі великої рогатої худоби (ланцюги ВРХ, ланцюги для худоби, ланцюги для прив'язі худоби, ланцюги зварні трехконцевые, ланцюги металеві, прив'язь врх, завод з виробництва ланцюгів, ланцюги для прив'язі стійлового утримання худоби, ланцюги для прив'язі худоби в стійлі, ланцюги для прив'язі выгонного утримання худоби, ланцюги для групової прив'язі худоби в стійлі, ланцюги трьохкінцеві типу СТПВ, ланцюги прив'язана язні 3-х кінцеві для утримання ВРХ, ланцюги трьохкінцеві) по РСТ 1592-90, діаметр 4 мм, 5 мм, 6 мм і 7 мм Ланцюга автоматичної прив'язі (автоматичного відв'язування) діаметром 6 мм.

Ланцюги для худоби широко застосовуються на сільськогосподарських підприємствах і в тваринництві – у великих і невеликих корівниках для прив'язі худоби на пасовищах – для водіння. Ланцюги для прив'язі діляться на два основних типи – групові (групова прив'язь) і індивідуальні (індивідуальна прив'язь).

Поставки: Україна, Росія, Білорусь та інші країни.

Контактна особа: Байдуж Віктор Сергійович, Phone: +380(97)910-32-43, Fax: +380(67)236-94-54, Viber:+380979103243, Skype: ViTRyuGaN

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпродзержинська та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпродзержинська та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)