Пломби свинцеві, пластмасові д. 8, 10, 16мм

Номер оголошення 149844

Опис

Пломби призначені для автомобілів,сумок,мішків, дверей,приладів обліку та ін свинцева Пломба буває діаметром 8мм, 10мм, 16мм і застосовується для пломбування найрізноманітніших об'єктів (інкасаторських сумок, лічильників, контейнерів, скадских приміщень тощо). Опломбування здійснюється за допомогою дроту або шпагату і пломбіратори. Пломбіратор проставляє відбиток на пломбі і затискає в пломбі дріт або шпагат. Виходить з'єднання дроту і пломби, яке можна розірвати без візуального пошкодження. Свинцеві пломби діаметром 16мм, як правило, використовуються для опломбування залізничних контейнерів. Пломба пластмасова діаметром 10мм застосовується для пломбування різних об'єктів, спільно з витим дротом і пломбіратором.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Чернівців та Чернівецької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Чернівців та Чернівецької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)