Термобілизна Пльша,ОПТ
Термобілизна Пльша,ОПТ
Термобілизна Пльша,ОПТ
Термобілизна Пльша,ОПТ

Номер оголошення 44801

Опис

Термобілизна Польща

Термобілизна Польща US-TERM від польської компанії Rawpol є повністю утепленим. Термобілизна Польща надійно захищає від холоду завдяки своїм довгим рукавах. Виготовляється це термобілизна Польща з натурального високоякісного поліестеру, який входить до складу термобілизни в кількості 100%. Крім поліестеру, це термобілизна Польща має у складі натуральну вовну.

Термобілизна комплект

Термобілизна Польща завдяки своїй унікальній структурі тканини забезпечує тілу реальне тепло, а також блокує вітер і холод. Термобілизна Польща в склад якого входить бавовна відмінно поглинає піт, у зв'язку з чим шкірі вашого тіла дихається вільно і легко. Термобілизна комплект пошита з якісних тканин, які збільшують комфорт виробу при його щоденному використанні. Термобілизна Польща має на краях рукавів спеціальними стягуючими гумками. А на задній частині кальсонів термобілизна Польща US-TERM пошито клином, що не сковує рухів користувача цього термобілизни.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Чернівців та Чернівецької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Чернівців та Чернівецької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)