кокосову олію нерафіновану купити

Номер оголошення 16574

Опис
Кокосова олія нерафінована - 100 % натуральний продукт пресування з кокосового горіха вирощуваного на пальмових плантаціях в Таїланді. Для тих хто дійсно хоче використовувати натуральний органічний продукт - кокосова олія нерафінована, ми завезли його на ринок України. Кокосову олію нерафіновану — одне з кращих засобів по догляду за обличчям, тілом та волоссям. Ідеально підходить для сухої, пересушеною, обпаленої та пошкодженої шкіри.Кокосове масло є прекрасним кондиціонером для шкіри. Із-за вмісту природних жирів, які глибоко проникають в шкіру і зволожує її, створюється захисний бар'єр від впливу навколишнього середовища. Кокосове масло забезпечує захист від ультрафіолетових променів сонця.

Кокосове масло багате антиоксидантами, тому ідеально підходить для попередження вікових змін. Воно містить вітамін Е, завдяки чому прискорює регенерацію шкірних покривів при саднах, опіках та інших ушкодженнях. Кокосове масло зміцнює, живить волосся, надає їм пишність і блиск, красу і м'якість. Кокосове масло легко змивається. Ідеальний засіб для захисту волосся під час курортного сезону, а також для закріплення кольору і додання сяючої краси волосся після фарбування. Постачальник: Німеччина Виробник: Таїланд Властивості: захист від сонячних променів містить вітамін Е багато антиоксидантами регенерація шкірних покривів відновлює волосся зволоження і живлення шкіри важливими компонентами заспокоює роздратування

Купити Кокосова олія нерафінована Ви можете в нашому інтернет магазині оптом і в роздріб. мыло-опт.сом.иа

Tel: +(38) 0978294936 - 0688409937 - 0636900672 - 0958113092 Працюємо по всій Україні, Росії та країнах СНД. Переваги роботи з нами: відвантаження в той же день без передоплати доставка на протязі 24 годин працюємо з післяплатою по Україні безкоштовна відправка від 400 грн по Україні наявність на складі широкий асортимент товарів нам довіряють понад 1 000 000 покупців

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Чернівців та Чернівецької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Чернівців та Чернівецької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)