Металеві ліжка. Ліжка - опт та роздріб
Металеві ліжка. Ліжка - опт та роздріб
Металеві ліжка. Ліжка - опт та роздріб
Металеві ліжка. Ліжка - опт та роздріб
Металеві ліжка. Ліжка - опт та роздріб
Металеві ліжка. Ліжка - опт та роздріб
Металеві ліжка. Ліжка - опт та роздріб
Металеві ліжка. Ліжка - опт та роздріб

Номер оголошення 81234

Опис

Пропонуємо купити ліжка металеві за стандартними розмірами (190/80 і 190/70). Всі вироби прості, надійні і легко збираються і розбираються при будь-якому транспортуванні. При відвантаженні обсяг виходить невеликий (сітки і бильця запаковуються окремо один від одного).

Ціни на ліжка в Україні від 745грн за штуку. Це не дорого, в порівнянні з кованими або дерев'яними меблями. У туристичних приміщеннях, хостелах та студентських гуртожитках особливою популярністю користуються двоярусні ліжка - ЕК-25. В їх комплектацію може входити ярусні сходи і захисні дужки. Колірний фон на виготовлені моделі тільки один- виробництво передбачає накладення рівня білого покриття порошковою фарбою. Під замовлення будь-яке металеве ліжко можна облагородити спинками ДСП.

З метою заощадити кілька квадратних метрів в приміщеннях, є відмінна пропозиція типу combi для чотирьох осіб (фото ліжка дивіться детально на сайті, зазначеному далі). Сітки кріпляться окремо від спинок, і комплектацію можна зробити з будь-якими бильцями. Ліжко залізне може мати 1 захисну дугу, якщо розташовується впритул до стіни. Для будівельних установ передбачена оптово-роздрібна реалізація. Доставляється товар або на склади, або за адресою покупця. Якщо необхідні ліжка для робітників, то односпальна модель ЕК-07 найбільш вигідний варіант. Кріплення деталей на ній робиться відповідними болтами.

Ортопедичні матраци краще замовляти по телефону заздалегідь. Їх розміри відповідають габаритам спального місця. Набори постільного, супутні товари - на замовлення.

Якщо необхідно купити металеве ліжко у м.Чернівці за дешевою ціною, повідомте ваше замовлення по телефону або напишіть на пошту. Деталі й контакти дивіться на сайті, можна залишити свої телефони і вам зателефонують.

Тел. 095-523-77-09, 096-972-27-07 Юрій

Сайт. http://metall-beds.io.ua/

Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Чернівців та Чернівецької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Чернівців та Чернівецької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)