Паровый котел LOOS УНІВЕРСАЛЬНИЙ U-HD 500*10
Паровый котел LOOS УНІВЕРСАЛЬНИЙ U-HD 500*10
Паровый котел LOOS УНІВЕРСАЛЬНИЙ U-HD 500*10
Паровый котел LOOS УНІВЕРСАЛЬНИЙ U-HD 500*10
Паровый котел LOOS УНІВЕРСАЛЬНИЙ U-HD 500*10
Паровый котел LOOS УНІВЕРСАЛЬНИЙ U-HD 500*10
Паровый котел LOOS УНІВЕРСАЛЬНИЙ U-HD 500*10
Паровый котел LOOS УНІВЕРСАЛЬНИЙ U-HD 500*10

Номер оголошення 162903

Опис

Підлоговий паровый жаротрубно-димогарний котел LOOS УНІВЕРСАЛЬНИЙ U-HD 500*10 працює на газі або рідкому (дизельному) паливі для допустимих температур подачі до 195 °C. Номінальна теплова потужність 333 кВт. Допустимий робочий тиск до 13 бар.

Котел в дуже хорошом стані, є вся документація, креслення, характеристики.

Паровый котелLOOS УНІВЕРСАЛЬНИЙ U-HD500*10 сконструйований для потреб споживача в низькому і середньому діапазоні витрати пари і зроблені на найвищому рівні якості. Потужність і розміри термодинамічно оптимальні. Паровый котел об'єднує в собі переваги котлів з великим об'ємом води з ефективністю жаротрубно-димогарних системи.

В основі конструкції даної серії котлів лежить двоходова жаротрубно - дымогарная технологія. Паралельно жаровій трубі розташовуються дві однакові секції димових труб зі вільно йдуть вгору каналами для прискорення процесу пароутворення.

Перший хід здійснюється в тупиковій жарової топці, другий хід здійснюється в конвективному пучку сталевих димогарних труб, що направляє продукти згоряння до газозбірних колектору в задній частині котла.

Параметри жарової труби і пучків димогарних труб, а також обсяг води і пари термодинамічно оптимізовані з урахуванням потужності. Для жарової труби передбачені додаткові бічні анкери для рівномірного розподілу навантаження.

Поверхні випромінювання і конвекційного нагріву разом забезпечують високий рівень циркуляції води і прискорюють процес пароутворення. Надходить від згоряння палива тепло за рахунок рівномірного перенесення швидко і без зміни властивостей матеріалу перетворюється в пар.

Профіль застосування. Мале виробництво, підприємства сфери обслуговування і промислові підприємства всіх галузей з потребою в отриманні тепла і пара для обладнання, технологічних процесів і виробництва з прямим або опосередкованим теплопостачанням.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Чернівців та Чернівецької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Чернівців та Чернівецької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)