Гриб Веселка

Номер оголошення 66166

Опис

Застосування гриба Веселка.

Способи застосування, лікування, протипоказання.

Використовувати її можна як зовнішньо, так і приймаючи всередину. Деякі недуги ефективніше зцілюються при поєднанні цих способів прийому. Зовнішньо настойку застосовують при будь-яких травмах шкірного покриву. Рани, синці, опіки, обмороження, виразки, свищі тощо - легше і швидше загоюються від примочок з грибний м'якоті, яка залишається в настоянці. Так само можна робити примочки з грибний м'якоті на хворі суглоби. При раку шкіри, під час курсу прийому всередину, варто робити примочки з тієї ж настоянки на уражені ділянки.

Вживання всередину можна умовно поділити на два варіанти. Онкологічний і все інше. При онкології необхідна більша доза. Якщо звичайне вживання зводиться до 2-3 чайних ложок в день протягом місяця, то при онкології потрібно приймати 3 столових ложки в день. Приймають настойку за півгодини до їжі. Починати курс рекомендується з однієї чайної ложки в день. Дія Веселки досить потужне і організму потрібно дати час на адаптацію. По закінченню місячного курсу необхідно зробити перерву на тиждень і після нього зробити ще один місячний курс. Наступний перерва - два тижні. І за ним третій місячний курс.
Попередження!Вживання настоянки всередину протипоказане вагітним і жінкам, що годують грудьми, а також дітям до 12-ти років.

Профілактичний варіант застосування настойки - це місячний курс по 2-3 чайних ложки в день. Не применем зайвий раз нагадати, що профілактичний прийом настоянки найбільш ефективний у боротьбі за здоров'я.

Будьте здорові!

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Чернігова та Чернігівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Чернігова та Чернігівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)