Сприяємо працевлаштуванні –БЕЗКОШТОВНО!. Навчання, курси

Номер оголошення 97000

Опис

Ми — це більше ніж просто курси і навчальний центр!

Наші курси - це хороша складова вашої успішної кар'єри.

Приходьте і необхідні знання отримаєте. Зручний розклад занять, доступна вартість та викладачі-практики зроблять ваше навчання приємним і результативним. Навчання за 975 грн місяць. Це найбільша мережа навчальних центрів, в якій кожен зможе швидко підібрати для себе освітню послугу за прийнятною ціною. Звертайтеся до нас, якщо шукаєте якісну освіту за невисокої вартості. Хочете перекваліфіковуватися і знайти нову роботу? Тоді Вам — до нас! Чернігів, пр. Миру 35 Б (за гост. «Україна»),0965669451, 0630596099, 0663107301 http://ucenter.com.ua/ Навчальний центр «Технологія успіху» Доступна освіта. Перукарська справа Майстер манікюру та Нарощування нігтів Худ. розпис нігтів SPA-догляд для майстрів нігтьового сервісу Косметологія та візаж Масаж Комп'ютерні курси Робота в internet, Розробка web-сайтів Оператор 1С Системне адміністрування комп'ютерних мереж Програмування, java, 1С Дизайн у поліграфії і рекламі Дизайн меблів і інтер'єру Дизайн та декорування інтер'єру Дизайн штор та текстилю Дизайн одягу, Дизайн ландшафту Англійська базовий Англійська розмовна Англійська ділова Бухгалтерський облік і податки, аудит, ЗЕД Кошторисна справа Секретарська справа і кадри Менеджмент і маркетинг Психологія. Практикум Парапсихологія Менеджер туризму і готельного бізнесу 2.Будемо Раді вас бачити. Дзвоніть і приходьте-практичні навички отримаєте. На заняттях максимум практики. Видається свідоцтво. Для проведення занять залучаються викладачі-практики. Час навчання Ви обираєте зручний для Вас : Ранок, день, вечір і групи вихідного дня.

Увага - дізнавайтеся про діючі знижки - вам це вигідно!!

Наш Навчальний центр заслуговує довіри. Чекаємо вас.

Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Чернігова та Чернігівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Чернігова та Чернігівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)