Арт - майстер нігтьового сервісу тощо Світу 35 Б (за гост. «Україна»)

Номер оголошення 145527

Опис

Арт-майстер нігтьового сервісу-дуже популятное і затребуване напрям на ринку праці. Це додатковий дохід завжди. за цей курс ви освоїте манікюр-педикюр-дизайн нігтів, нарощування гель і акрил, художній розпис Навчання за 975 грн місяць. Наші курси - це хороша складова вашої успішної кар'єри. Кожен третій приходить до нас по рекомендації. Навчання на курсі манікюру-педикюру та нарощування нігтів в нашому освітньому центрі, дозволять Вам отримати всі необхідні теоретичні знання та практичні навики для успішної роботи за обраною спеціальністю. Чернігів, пр. Миру 35 Б (за гост. «Україна»), 0965669451, 0630596099, 0663107301 http://ucenter.com.ua/ Навчальний центр «Технологія успіху» . Наші курси - це хороша складова вашої успішної кар'єри. Приходьте і необхідні знання отримаєте. Зручний розклад занять, доступна вартість та викладачі-практики зроблять ваше навчання приємним і результативним. Будемо раді вас бачити.Телефонуйте!
курси дизайну нігтів, курси манікюру

Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Чернігова та Чернігівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Чернігова та Чернігівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)