1. Головна
    1. Послуги
    2. Інше
      1. Магія.Провідний спеціаліст з езотерики, магії та чаклунства.Допомога
Магія.Провідний спеціаліст з езотерики, магії та чаклунства.Допомога

Номер оголошення 184119

Опис

 

Є магістром в 7 езотеричних школах (дипломи і сертифікати),що підтверджує мій високий професійний рівень, а також маю відгуки клієнтів за багаторічну практику(понад 40 років), тому Ви можете бути впевнені, що отримаєте допомогу високого рівня, для допомоги моїм клієнтам я застосовую унікальні методи роботи, які сформувалися в ході моєї професійної діяльності і успішно вирішують проблеми тих, хто до мене звертається. Я дорожу своєю репутацією і допоможу Вам!Скажу відразу, щоб заощадити час для тих, хто шкодує кошти для виконання своєї мрії — моя робота коштує дорого.Якщо ви читаєте далі, значить, фінансова частина вас не злякала. Добре, перше випробування вже пройдено, і я розумію, що ви налаштовані серйозно і на результат. Відповім, чому у мене високі ціни. Я завжди працюю до повного результату, і деколи на це йде величезна кількість часу і енергії. Кожному клієнтові я присвячую себе. А тепер подумайте, що мені простіше зробити — взяти з десяти клієнтів по 200-300 євро, і, працюючи в десять разів більше, вимотати себе, вичавити з себе всі соки, при цьому отримавши посередній результат (спробуйте робити десять справ одночасно — у вас нормально не вийде ні одне), або ж отримати адекватну суму від одного клієнта, але при цьому отримати потужний результат, оскільки всі мою увагу і сили будуть приділено тільки йому. Думаю, як для мене, так і для клієнта — краще другий варіант.

Ті, хто не можуть оплатити високі суми — не розуміють, що звертаючись до магу за копійки — вони ризикують не отримати нічого (і це в кращому випадку), а то і накликати на себе проблеми...

Тим, хто стверджує, що маг не має права називати ціну за свою роботу — я бажаю удачі в пошуках допомоги в іншому місці. У мене свої правила і свої погляди на речі. Це не означає, що вони не праві, просто наші погляди на речі не співпадають. Ці люди, очевидно, отримують зарплату рівно стільки, скільки їх роботодавець вважатиме за потрібне, а не як зазначено в договорі, і їх це влаштовує. Я не в праві їх засуджувати.

Ціна за мої послуги висока, але не завищена, майте це на увазі. Якщо я назвала суму, яка здається вам занадто великий, то ми можемо обговорити більш дешеві варіанти, але ціни на обряди я не скидаю. І справа тут не в тому, що я спрагу наживи, зовсім ні. Справа в тонкощах роботи, вартості матеріалів (я проводила обряди, вартість матеріалів, у яких перевищувала 2000 доларів), у викупі Вищим силам, крім того, я теж жива людина, і мій гонорар також враховується. Я не буду допомагати незнайомим людям просто так, ніхто не буде, навіть ви. Але і дерти з людини останнім я теж не буду. Ціни на мої послуги завжди адекватні, зайвого я не беру.

100% гарантияпроведения обряду — я завжди проводжу роботи, за які мені заплатили.

100% гарантияанонимности — ніколи в мережі не з'явиться жодної вашої фотографії, ніхто ніколи не дізнається про нашу роботу. Якщо ми закінчили роботу або ж навіть її не починали — я зобов'язуюсь видалити всю нашу переписку і всі файли. Працюю віддалено фотографії та на особистому прийомі.Запис на прийом попередня.

Тут подано короткий перелік магічних послуг, які я надаю. На жаль, все, що я можу зробити, тут не перелічити. Тому, якщо у вас виникло питання, не відображений тут, пишіть і я вам точно скажу, що зможу допомогти у вирішення проблеми.

Любовна магія:

легкий приворот ,

приворот на 1 рік,

приворот Вуду (діє все життя),

приворот чорне вінчання (термін дії — 30-40 років),

одностатевий приворот ,

приворот на шлюб (один з любовних приворотів, який веде до швидкої весіллі),

ритуали на залучення протилежно підлоги ,

відворот (рассорка), ритуал на розставання між людьми. Вкрай швидко йдуть почуття і люди починають ненавидіти один одного.

Грошова магія:

залучення удачі у всіх сферах життя ,підключення до грошового потоку,відкриття дорого удачі,

Ритуал для гарної торгівлі,

залучення грошей (якщо ви чимось займаєтесь, то у вас в цій області все буде йти дуже добре, проблеми відступлять),

обряд на швидку продаж якої-небудь речі (будинок, машина та інше),

чорний приворот на багатство.

Магія псування і пристріту:

псування на невдачі,

псування на постійні дрібні хвороби,

псування на конкретно взяту важку,але не смертельну хворобу ,

псування на пияцтво ,

псування на безгрошів'я ,

псування на суперницю або просто неугодну вам жінку (зачіпається краса людини) ,

псування викидень,

порча на смерть –(дорого).

Зняття псування, прокляття,вінця безбрачья і т. д.


Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Чернігова та Чернігівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Чернігова та Чернігівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)