Номер оголошення 177466

Опис

Продається сайт і домен з продажу пам'яток та виробів з граніту з якісним змістом і великим структурованим каталогом пам'ятників, меморіальних комплексів і виробів, що містить сотні зразків (макети та фотографії), які допомагають клієнту підібрати відповідний пам'ятник. За якістю подання інформації та дизайну сайт є одним з кращих в українському Інтернеті по своїй спеціалізації.
Для сайту застосовувалися методи SEO-просування, завдяки яким сайт показується в результатах безкоштовного пошуку Google. Крім цього, для сайту налагоджена діюча система контекстної реклами Google AdWords з націлюванням на місцеположення в розрізі України в цілому та окремих регіонів.
Надам також табличку з довідковими цінами різьблених (ручних) робіт з виготовлення пам'ятників.
Сайт ефективно використовувався для продажу гранітних пам'ятників по всій Україні впродовж останніх трьох років. Сайт і домен з усіма інформаційними інструментами і матеріалами продається у зв'язку з припиненням мною цієї діяльності і відхід у іншу сферу бізнесу.
Надам всю цікаву для Вас інформацію з питань функціонування сайту, ефективності реклами, практичних моментів діяльності. Чекаю Ваших пропозицій.
Тел.: (097) 185-11-03. Олексій.


Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Чернігова та Чернігівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Чернігова та Чернігівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)