Купити селективний індикатор поля Ракса-120

Номер оголошення 232394

Опис

Селективний індикатор поля «Raksa-120» призначений для виявлення і визначення місцеположення радіопередавальних пристроїв, що використовуються для негласного знімання аудіо - і відеоінформації.

Індикатор поля raksa-120 дозволяє виявляти: всі види аналогових і цифрових радіопередавальних пристроїв, такі як"жучки", безпровідні камери, мобільні і радіотелефони, а також інші пристрої, обладнані радіопередавачами. Час циклу сканування та аналізу всіх цифрових і аналогових сигналів не перевищує 1,5 секунди.Маючи такі супер можливості поєднує в собі компактність (77х43х18 мм) і можливість автономної роботи до 12 годин без підзарядки.

Портативний прилад Ракса-120 може працювати в 5 режимах: охорони, огляду, пошуку, пошуку з вирахуванням спектру та моніторингу цифрових сигналів. В «журналі подій тривоги» зберігається інформація про небезпечні радиосигналах, які були виявлені в режимі охорони. Максимальне число записів: 200. Якщо одночасно виявлені небезпечні сигнали різних типів, то в журналі зберігається інформація про кожного з них. При перегляді запису на дисплеї відображається час появи та зникнення сигналу, його тип і максимальний рівень.

Гарантія 12 міс.Гарантійне та післягарантійне обслуговування.Безкоштовна доставка по Україні.У нашому інтернет-магазині «i-protect» найнижча ціна на товар.Детальніше з т. О677190866

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Черкас та Черкаської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Черкас та Черкаської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)