1. Головна
    1. Послуги
    2. Інше
      1. Магічні послуги. Допомога професіонала. Приворот.Обряд на багатий
Магічні послуги. Допомога професіонала. Приворот.Обряд на багатий

Номер оголошення 158528

Опис

 

Маг Руслана — одна з найсильніших магів країни.Учасниця ТБ і радіо проектів, присвячених магії і непізнаного, співпрацює з державними службами, в тому числі і МВС України. Успішно допомагає людям у найскладніших життєвих проблемах і ситуаціях протягом багатьох років. В її арсеналі є достатня кількість старообрядницьких обрядів і ритуалів отриманих їй бабусі і прабабусі. Руслана допомагає людині з'ясувати той самий корінь проблеми, і робить все для того, щоб усунути саме первісну причину, а не подальші симптоми. За роки практики Руслана отримала безліч позитивних відгуків та подяк від людей, які зверталися до неї за допомогою. Ви можете записатися на особистий прийом, а так само на дистанційну консультацію до фахівця.Робота ведеться як очно, так і дистационно. ПРИВОРОТИ - сексуальна прив'язка, класична присушка, повернення померлого чоловіка, любовний виклик, найсильніший обряд розпалювання пристрасті, любовне рабство.
. РАССОРЫ - жорсткий рассор до повного розриву, відворот людей один від одного аж до особистої неприязні.
. ПСУВАННЯ - класична псування "покарати ворога" ( аж до летального результату), порча на злидні, псування на красу ( спотворити зовнішність), впровадження в біополі жертви шкідливої сутності: мертвяка, біса, лярвы - як результат тяжкі невиліковні хвороби або божевілля, культова псування "шапка мономаха".
.Зняття порчі.
. ПІДПОРЯДКУВАННЯ - підпорядкування вашій волі друзів, колег, начальство, родичів, суперників.
. ОЧИЩЕННЯ БІОПОЛЯ, ПЕРЕКЛАДЫ ХВОРОБ.
. АМУЛЕТИ, ОБЕРЕГИ - виготовлення і активація талісманів і оберегів на різні потреби.
. ЗАХИСТ від чаклунства, пристріту, захист житла від злодія.
.Набуття грошового благополуччя, удачі, відкриття життєвих доріг,відкриття грошового каналу.
. АБСОЛЮТНО ОСОБЛИВИЙ ВИД РОБІТ - ОДНОСТАТЕВІ ПРИВОРОТИ, мало кому доступний цей вид робіт, що дає реальні результати, тонкощі проведення содомского (одностатевого) привороту відомі одиницям .
.Навчання.
Хочу звернути вашу увагу, що я не працюю з людьми і проблемами в тому випадку, якщо людина мені не сподобався або духи забороняють надавати мені магічну допомогу. Я не працюю біс платно, а так само з оплатою в борг або як-небудь потім. Поважайте своє і моє особисте час і звертайтеся тільки в тому випадку, якщо моя допомога Вам дійсно необхідна.
Ви самі обираєте свою долю:- залишити все як є,або отримати мою допомогу!
Моє покликання - зцілювати душі і серця людей, робити їх життя краще, чистіше і світліше, стояти на сторожі божественного закону, виконувати волю Творця, приймаючи свою посильну участь в акті створення як мого внутрішнього, так і навколишнього світу. Якщо Вас переслідують невдачі, чорна смуга в житті не припиняється, а проблеми слідують одна за одною - варто замислитися над цим, і звернутися до фахівця.
Будь причина має слідство, як кажуть, "диму без вогню не буває", а будь-яка проблема має свій корінь який потрібно лікувати, вирізати, видаляти. Коли у Вас болить зуб, навряд чи Ви будете лікувати його самі, а обов'язково підете до стоматолога, клініку, має хорошу репутацію, і досвідчених фахівців, які зроблять свою роботу добре, на совість, без якої-небудь шкоди для Вас.
Безвихідних ситуацій не існує. Навіть, коли здається, що в житті настав глухий кут, і що більше рухатися нікуди – це зовсім не так. Магія є ключем до вирішення багатьох життєвих проблем, але тільки в руках досвідченого професіонала своєї справи. Ви можете сказати «так» щасливого життя, і забути про всі негаразди, які спіткали... Ви будете жити і радіти тому, що відбувається навколо. Або ж, Ви можете плакатися далі, шукати жилетку серед ваших друзів і подруг, не бажаючи змінювати що-небудь у своє життя, яка дається кому-то всього один єдиний раз.
Мої послуги, або чим я можу Вам допомогти:

Послуги:

Любовна магія:
• сильний приворот
• приворот улюбленого
Одностатевий приворот - (результат видно вже на 8-ий день).
Псування:
• зняття порчі
• псування на самотність
• псування на відносини

Порча на смерть
Пристріт:
• вроки дитини
• зняття пристріту
• зняття пристріту і псування
Самотність:
Вінець безшлюбності
• зняття вінця безшлюбності
Відворот:
• відворот від чоловіка
• відворот від дружини
• відворот від коханки
Удача в бізнесі
• Відкриття грошового каналу

Потужні обряди на багатство
Допомогу як особисто так і на відстані.
Висновок із запою

Безпліддя
Гарантії
Моя захист
Напишіть мені і Ваше життя зміниться.


Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Черкас та Черкаської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Черкас та Черкаської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)