Допомога мага в різних ситуаціях у житті.Магія грошей і влади

Номер оголошення 96753

Опис

 

Знахарка, чаклунка і маг, учасниця Битви Екстрасенсів.
Мій досвід у практиці білої і чорної магії більше 10 років. Всі магічні дії не заподіють вам шкоди. Не потрібно боятися магії, в умілих руках вона допоможе зробити ваше життя краще і позбутися від багатьох проблем. Тривалий час я працюю тільки особисто, веду особисті прийоми. Тепер я можу допомагати і дистанційно по фотографії. Не важливо в якій країні, в якому місті Ви знаходитесь, скільки кілометрів до Вас, магія скрізь і всюди, у кожному з нас... Тому відстань не впливає на якість роботи.

Мої послуги платні. Так як я займаюся цим професійно. Професійно — від слова професія, тобто я не працюю більше ніде, і це не хобі для мене, а моя робота і життя! Я вкладаю в свою роботу практично весь свій час, всі сили. Тому на листи, в яких буде йти мова про безкоштовне ворожінні а так само про безоплатну магічної допомоги, я навіть відповідати не буду! Це правило для всіх без винятку. Моя робота така ж як і лікар, вчитель, інженер і так далі. Нічим не гірше! Ті, хто вважають, що їм повинні, прошу проходити повз! Я не працюю з оплатою за результатом! У магії немає такого поняття! Я не альтруїст, безкоштовно працювати не буду! І це не тому що я корислива, а тому що в магії та й взагалі у всьому Всесвіті існує суворий закон «Щоб щось отримати, обов'язково потрібно щось віддати». В даному випадку Ви платите грошима, а не чимось іншим! Не одна поважаюча себе ворожка, відьма,відьми не буде працювати безкоштовно! Інакше це може обернутися негативними наслідками як на майстра, так і замовника!

З приводу ГАРАНТІЇ РОБОТИ.

Останнім часом дуже багато розвелося шахраїв у сфері магії, особливо в інтернеті.Багато людей, які зверталися до мене, розповідали, що траплялися на шарлатанів і вже втратили віру знайти справжню ворожку, відьму або чаклуна! Дійсно, інтернет кишить «псевдомагами» і «лже-ворожками», але такі реалії сьогодення, обман був, є і буде завжди... Тому вірити мені чи не вірити, вирішувати тільки Вам. Як Вам підкаже інтуїція і Ваше серце. Я не люблю доводити і демонструвати свої здібності. Якщо вже Ви вирішили написати мені, будьте ласкаві працювати зі мною, довіряючи мені.

Якщо я беруся за Ваше замовлення, починаю працювати з Вами, я вже даю як мінімум 80% гарантії. Так як я не беруся за роботу, якщо не впевнена що не впораюся! Якщо те, що Ви просите не в моїх силах, я Вас відмовляю! Прошу поставитися до цього з розумінням! Решта буде залежати тільки від Вас, від Вашої віри в мене і Вищі сили! Неодмінно все вийде, якщо Ви будете виконувати мої рекомендації і слідувати моїм порадам! В магії, так і взагалі у світі немає ні в чому 100% гарантії. Хто обіцяє Вам гарантію 100% це просто брехун! Обходьте стороною таких!
Надаю широкий спектр магічних послуг:ЮБОВНАЯ МАГІЯ

Гармонізація відносин-(не приворот,робиться на вже наявні відносини, з метою поліпшити їх, зміцнити, прибрати сварки) .

Привороти -(ціна залежатиме від ситуації та складності ритуалу,у мене багато робочих приворотів різних і під будь-яку ситуацію,всі нюанси обговорюються особисто! )

Сексуальна прив'язка «Егильет» -(це не приворот на любов!,даний обряд робиться з метою того, щоб людина на якого буде направлений ритуал прив'язався до Вас сексуально,і не зміг мати секс ні з ким крім замовника).

Обряд «Вірність» -(даний обряд закриває чоловіка або жінку від зради, спрямований на про щоб друга половинка не змогла змінити замовнику фізично).

Рассорка-(обряд спрямований на те, щоб розлучити, посварити двох людей, застосовується як і на пару у відносинах, так і на друзів, колег).

Остуда,відворот -(остудити почуття, прибрати любов).

Грошова магія,робота,фінанси:ЖНАЯ МАГІЯ, РОБОТА, ФІНАНСИ

Залучення клієнтів -(робиться на залучення клієнтів у Ваш бізнес).

На хорошу торгівлю .

На багатство -(даний обряд допоможе Вам позбутися злиднів і відкрити грошові канали)

Ритуал «Грошовий канал» -покращує і притягує енергію грошей)

Черномагический ритуал Приворот грошей.

Покарати кривдника,псування:КАЗАТЬ КРИВДНИКА, ПСУВАННЯ

Обряд «Закрити рот» -(робиться для того, щоб закрити рот заперечити, відбити бажання говорити гидоту на Вашу адресу).

Забрати удачу.На пияцтво .Навести страх, паніку, кошмари,Псування на імпотенцію.

Магія краси:МАГІЯ КРАСИ

На привабливість .

Схуднення.

Ямогу допомогти вам у лікуванні будь-яких захворювань або виправленні життєвих ситуацій за допомогою біоенергетики, так як народилася з подібним даром, а потім багато років розвивала і вдосконалювала його, пройшовши посвячення в школі рейкі і іншими методами.

Ямогусобрать в ціле, відновити і очистити енергетику, відновити енерго-структуру людини, наповнити біополе і енергетичні центри необхідної позитивною енергією, але все ж в своїй роботі я віддаю перевагу использоватьстаринные обряди, для вирішення ваших проблем. А також з допомогою обрядів я можу не тільки позбавити вас від хвороб, але і прибрати принину їх виникнення.

За лечениедетей я грошей не беру.

ЗНЯТТЯ ВРОКІВ, ПРОКЛЬОНІВ НЕГАТИВААЩИТА

УВАГА!!!
ЦЕ ДАЛЕКО НЕ ВЕСЬ ПЕРЕЛІК МОЇХ ПОСЛУГ!


Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Черкас та Черкаської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Черкас та Черкаської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)