Купити акумуляторний відлякувач птахів, птицепуг Торнадо ОП.01

Номер оголошення 182940

Опис

Нова модель опугивателя птахів представлена в нашому інтернет – магазині «I-Protect», биоакустический відлякувач пернатих птахів і диких тварин «Торнадо ОП.01».

Акумуляторний відлякувач птахів "Торнадо ВП-01" відрізняється можливістю автономної роботи, завдяки чому підходить для захисту від пернатих практично будь-яких об'єктів. Справляється з різними видами птахів, т. к. оснащений трьома режимами роботи, в яких видає різні звукові сигнали. Гучність вбудованих динаміків досить для відлякування птахів з територій до 2000 кв. метрів. Вбудовані датчики освітленості забезпечують автоматичне відключення в нічний час для економії заряду акумулятора та забезпечення тиші. Завдяки 3-м звуковим групам прилад ефективний проти горобців, шпаків, голубів, ворон, чорних дроздів та інших пернатих. Перша група — запис голосів пернатих хижаків, яких бояться більш дрібні птахи. Друга — запис голосів паніки і тривоги сорок, ворон, граків, горобців та інших птахів сімейства воронових. Третя — різноманітні різкі звуки, в тому числі звуки рушничних пострілів. Прилад можна налаштувати на певну групу звуків. При стандартних налаштуваннях прилад відтворює всі 3 групи звуків по черзі з плаваючим інтервалом від 30 до 60 секунд. Таке розмаїття звуків також необхідно, щоб птахи не звикали до роботи приладу. Прилад оснащений двома спеціальними фотоелементами, реагує на світло. З настанням темряви відлякувач автоматично відключається і включається, коли стає світло. Відлякувач працює від вбудованого акумулятора, що дозволяє розміщувати його в місцях, де немає електрики. Максимальний час безперервної роботи відлякувача від акумулятора — 48 годин, після цього батарея потребує перезарядці.

Безкоштовна доставка товару по всій Україні. Товар сертифікований, всі належні документи в комплекті.Гарантія на товар від виробника становить 1 рік. Детальніше по телефону 0677190866 Олександр.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Бобринцю та Кіровоградської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Бобринцю та Кіровоградської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)