Пенанг Домашнє Навчання

Номер оголошення 104720

Опис

Шановні батьки, основної і середньої школи,


Ми надаємо 1 до 1 надомне навчання для Рік/Стандарт 1,2,3,4,5,6, КССР, видалити,форма 1,2,ПЛ3, форма 4, РП, домашнє навчання,Міжнародна школа, економіка, УЕК, 统考上门补习 UCSCAM, липень папері, дорослий мандарин.


Ми можемо подорожувати всій території на острові Пенанг, Малайзія. Ми випускники університету, [повний репетитори] і мають понад 15 років педагогічного стажу.


Один / всі предмети доступні для індивідуальних занять Пенанг :


Тематика: KARANGAN, TATABAHASA & PEMAHAMAN для bahasa Малайзії,мандарин, англійська, історія, наука, фізика, хімія,біологія, математика додати і сучасний, математику,принципи AKAUN (Бухгалтерський облік),PERDAGANGAN (комерція), БАХАСА Китай(МАНДАРИНСЬКА), моральні, GEOGRAFI, ХБ, ІКТ і т. д...


Будь ласка, зв'яжіться Вчитель Доктор Тан (кандидат технічних наук), щоб почати своє навчання на дому сьогодні. Тел.: 012-4774998


П/С: як зберегти наш дім навчання контакт, так як це може бути корисно для вас, щоб зв'язатися з нами у будь-який час у майбутньому. Спасибі.


槟城最专业家庭补习: 一年级, 二年级,三年级, 四年级 , 五年级, 六年级, видалити, Форма 1, Форма 2, ПЛ3, форма 4, СЗМ, КССР, економіка, 国际校, 学院生, липень папери, УЕК, UCSCAM 初中一统考, 初中二统考, 初中三统考, 高中一统考, 高中二和高中三统考家庭补习(槟城统考补习), 成人英语/华语.


ПЕНАНГ кращий будинок 槟城专业家庭补习 навчання. 特点包括: * [全职的补习老师] * 教学经验丰富 * 学历: 大学毕业 * 拥有爱心及责任感.


一对一槟城上门补习地区: (全槟岛)


单科/全科


请联络: 012-4774998 陈老师博士 (кандидат технічних наук)


П/С: 请收起此家庭补习电话号码,方便将来随时联络我们.谢谢.




Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Бару та Вінницької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Бару та Вінницької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)