1. Головна
    1. Послуги
    2. Інше
      1. Громадянство Румунії, допомога в оформленні документів, Шенген візи

Номер оголошення 113814

Опис

Здійснюємо повний комплекс послуг по збору та підготовці всіх необхідних документів для отримання румунського громадянства. Громадянство від А до Я. Повний супровід та підтримка на всіх етапах.

Румунський паспорт - це вирішення багатьох питань на все життя. Це безвізове переміщення між країнами ЄС і проживання на їх території. Можливість для вас і ваших дітей отримати європейську освіту. Можливість працевлаштування в країнах Європи на високооплачувану роботу. Відкриття і ведення бізнесу в ЄС. Можливість перевести активи в європейські банки, а також можливість брати в них кредити. Можливість купувати нерухомість, автомобілі в Європі і ввозити їх у Росію або Україну без розмитнення. Можливість швидко покинути країну вашого проживання у випадку форс-мажорних обставин.

Підстави для отримання такого паспорту громадянам СНД:

Ви можете стати громадянином Румунії якщо ваші батьки, або дід, бабуся жили на території Чернівецької, Одеської, Закарпатської області до 1940 року. І не обов'язково щоб ваші родичі були румунами, потрібно тільки щоб вони там жили.
Ви збираєте тільки свідоцтва про народження, свідоцтва про шлюб. Далі ми все робимо самі і супроводжуємо вас від початку до кінця. Подача документів здійснюється в Румунії з нашим особистим супроводом у відділення Юстиції.

Прийняття документів – гарант 100% отримання, такі гарантії дає Вам ст. 11 Закону про громадянство і ст. 7 Конституції Румунії.

Список документів необхідних для отримання румунського громадянства:
1) Внутрішній паспорт громадянина;
2) Закордонний паспорт;
3)Свідоцтво про народження;
4)Свідоцтв про шлюб або розлучення;
5) Свідоцтво про народження матері;
6)Свідоцтво про народження батька;
7)Свідоцтво про шлюб батьків;
8) Свідоцтво про народження бабусі
9)Свідоцтво про народження дідуся
10) Свідоцтво про шлюб дідусі і бабусі
11)Довідка про відсутність судимості за місцем прописки;

Присяга та румунська мова
Згідно із законом, для отримання румунського громадянства, не потрібно володіти румунською мовою, але практика показує, що дуже часто мінімальні знання мови все таки потрібні – особливо в консульствах або при подачі присяги. ми вам дамо книги та аудіо курси з вивчення мови.

Пакет документів готується 12 робочих днів з моменту домовленості, після чого поїздка в Румунію, відділення Юстиції на подачу документів, з моїм повним супроводом.

При успішному прийнятті документів Вам вручають номер DOSAR (номер Вашої справи і черги на присягу). Після отримання номера та прийняття Ваших документів Юстиції - Ви оплачуєте. Через 10-14 місяців поїздка в Бухарест на присягу і отримання сертифіката про громадянство.

Якщо Ви серйозно налаштовані і потрібна більш детальна інформація пишіть на e-mail або skype

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Бару та Вінницької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Бару та Вінницької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)