Найрезультативніші відлякувачі гризунів за низькою ціною

Номер оголошення 118085

Опис

Найрезультативніші швидкодіючі засоби у боротьбі з гризунами - це професійні, багатофункціональні ультразвукові відлякувачі, які розраховані як для житлових приміщень (будинок, квартира), так і для складів, сховищ. Принцип роботи приладів дуже простий ультразвукові імпульси видаються пристроєм впливають на нервову систему шкідників, внаслідок чого вони залишають місця проживання, віддаляючись від джерела звуку на безпечну відстань. Всі прилади захисту від гризунів працюють абсолютно безшумно, деякі можуть працювати автономно. Ультразвукові відлякувачі шкідників розраховані на різну площу-від великої до маленької. Застосування електронних пристроїв для відлякування гризунів зручно, ефективно і економічно виправдано. Ультразвук проти гризунів – це найефективніший метод боротьби на сьогоднішній день. Весь асортимент представлених приладів для відлякування гризунів у нашому інтернет - магазині «I-Protect» дає потужний захист від мишей і щурів зі 100 % результатом, у нас найнижча ціна на товар. Детальніше по телефону

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Апостолова та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Апостолова та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)