Справжній майстер магії. Головне не отчаиваетесь в собі

Номер оголошення 40691

Опис

Кожен звернувся до мене отримує саме той результат, який очікує!

Я гарантую, що запропонована мною допомога буде повністю Безпечна як для вас, так і для ваших близьких людей! Моя практика в області магії складає більше 30 років. За весь цей час я допомогла багатьом людям. В роботі я використовую високо Ефективні методи магії. Є багато Авторських розробок, що дозволяють отримувати Швидкий результат і вирішувати нестандартні ситуації. Магія в наш час досить різноманітна. Існує безліч напрямків магії, саме тому по справжньому розвинений майстер має в своєму арсеналі величезна кількість обрядів і ритуалів для вирішення численних проблем тієї чи іншої людини.

Для простого обивателя дуже важко розібратися у всьому різноманітті магічних методів, не кажучи вже про її проведення. Саме тому, звернувшись до мене, ви отримаєте кваліфіковану допомогу з гарантованим результатом.

Швидкі і найголовніше точні терміни вирішення проблеми!

Коли ви пишіть мені про свою проблему або приходьте на особистий прийом, я завжди одразу кажу про те, чи можна вирішити проблему і направити в потрібне для вас руслі. Також я відразу ставлю терміни вирішення проблеми з розбіжністю в 1-2 дні. Тому переконливе прохання відразу писати з доданими фотографіями – якщо вас цікавить приворот по фотографії, то відразу до листа прикладайте вашу фотографію і фотографію привораживаемого людини.

Гарантія!

Свою роботу я завжди доводжу до бажаного клієнтом результату! Моя практика складає більше 30 років і ще до початку роботи я знаю, чи варто робити це і дасть робота результат. Тому якщо я вам відмовила, не треба наполягати. Якщо ж я дала позитивну відповідь і готова вам допомогти, значить ваша ситуація вирішитися завдяки мені найближчим часом. За десятиліття практики ще не було не задоволених або кинутих мною клієнтів на підлогу шляху. Якщо людину щось не в повній мірі влаштував результат, то я проводжу додаткові магічні ритуали без всяких доплат. Вартість роботи встановлюється один раз і потім не змінюється!

Всю магічну допомогу надаю як на особистих прийомах, так і людям, що звернулися з інших міст і регіонів. Особистий прийом тільки за попереднім записом.

У разі заочної звернення необхідно вислати на імейл фотографії всіх діючих осіб, із зазначенням імен, місце свого проживання та контактний телефон.

Любовна магія:

Любовний приворот звичайний

Магічний приворотный ритуал Чорне Вінчання

Приворот Вуду з швидким результатом

Мій авторський приворот терміном на рік з результатом вже через 1-2 дня

Ритуали на розпад стосунків ,відворот,рассорка

Одностатевий приворот

Повне знищення почуттів до людини

Обряд весілля, швидко дозволяє вийти заміж або одружуватися на бажаному людину, робиться і ефективно працює в тому випадку, якщо людина вже вам розташований і є почуття

Бізнес магія:

Ефективні ритуали на зростання бізнесу в будь-яких його проявах

Розорення конкурентів

Підключення до грошового потоку

Деструктивна магія:

Ритуали на повне, тотальне підпорядкування людини

Псування на здоров'я, здатна підірвати здоров'я і вивести людину з життєвої колії

Ритуали на алкогольну залежність, викликає швидке і сильне ваблення до алкоголю

Ритуали на злидні, протягом двох тижнів людина починає втрачати все

Ритуали на недругів, для повернення всього того, що було зроблено для вас, всіх тих негативних емоцій і переживань, що ви отримали від їх дій

Смертельна псування

Інші магічні послуги:

Ритуали на удачу у всіляких

Ритуали на постановку захисту



Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Антрациту та Луганської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Антрациту та Луганської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)