Магічні послуги. Довгий час успішно практикую магію по мног

Номер оголошення 39417

Опис

Я належу до Найдавнішого Роду Київських Відьом, так як всі жінки в моєму РОДУ були корінними "київськими відьмами" і займалися МАГІЄЮ. Магією і відповідно, лінія нашого відьомського роду не переривалася останні пару століть вже точно.Свій Дар успадкувала, він передався мені від моєї бабусі, яка також займалася МАГІЄЮ, бо є потомственою Відьмою. ( поділ на "чорне" і "біле" я використовую тільки для того, щоб Вам було легше сприймати категорії Магії, які, на жаль, вже обросли стереотипами. Сама я не визнаю поділу на "чорне і біле", бо мені ближче старослов'янське слово "відьма", ніж "відьма", але, на жаль, якщо я буду гратися з такими поняттями, багато людей просто не зрозуміють мене!) На даний момент я пріоритетно працюю з енергією, інформаційним полем і "енергетичними" методами впливу на біополе людини ( і не тільки), що можна назвати методами Вищої Магії в традиційному розумінні . Крім цього, я також працюю з такими практиками, як Слов'янське Чаклунство, Гонтия (Чаклунства), Психомантия ( призывание Тіней Померлих , одне Таїнство з Некромантією в традиційному розумінні), Литомагия (використання магічних властивостей каменів та мінералів, кристалів), Керомантия ( ворожіння на воску).

Практикую Викликання Духів ( енергетичних сутностей), проводжу Спіритичні Сеанси, працювала неодноразово Медіумом з використанням авторської "говорить дошки" ( спіритичний дошка слов'янського "зразка"). Широко практикую старовинну техніку "магічного гіпнозу" -морок ( тобто, це особливий підвид" гіпнозу, який потрібен для досягнення максимального управління волею і думками тієї чи іншої людини з допомогою "заплутування" його думок.). Також маю великий досвід в сфері Тлумачення Снів.

Окреме місце в моїй практиці займає вивчення і дослідження властивостей геопатогенних зон, аномальних зон, місць з підвищеним "фоном" енергетичного поля ( так звані "місця Сили"), "згубних місць", а також - паранормальних, аномальних явищ, пов'язаних з подібними місцями. Практика моєї роботи показала, що благодатним матеріалом для дослідження і спостереження надприродних феноменів є занедбані, "згубні" місця, в яких переважає негативний енергетичний фон.

У своїй роботі використовую:

-Карти Таро Універсальний Ключ ( класична колода Райдера-Уейта в сучасній інтерпретації)

-Карти Таро Тіней

-Слов'янські Руни

-Дзеркала

-Ритуальні ножі

Хоч я є потомственою Відьмою, але для вдосконалення своїх Здібностей і Сили я також пройшла три "Посвяти у Відьми" по традиції Слов'янської магії: у цвинтарних воріт, на перехресті, в лазні.

Союзники і Сили, які допомагають мені:

-енергетичні сутності різного рівня;

-Стихії Природи;

- Мій потенціал :)

Свої здібності я постійно розвиваю, підживлюючи себе Енергетикою своїх Місць Сили. Для мене Вища Магія зокрема є сенсом життя і способом самовдосконалення, тому я надаю Магічну Допомогу не на основі «бізнесу», а на основі своїх переконань, тобто-якщо я НЕ ХОЧУ Вам допомогти, ніякі гроші не змусять мене змінити своє рішення, обов'язково пам'ятайте це!

Я надаю як «стандартні» магічні послуги, так і неординарні. У кожному конкретному випадку, перш ніж приступити до проведення ритуалу, оцінюю свої сили. Якщо беруся за надання вам магічної допомоги, даю 100% гарантію результату.

Любовна магія:

Приворот. Якщо ви любите, а вас немає, то це можна виправити. Ви зможете насолодитися взаємної ніжною чарівної любов'ю, а об'єкт магічного ритуалу навіть цього не помітить.

Відворот. Втомилися від залицянь і переслідувань неприємної для вас людини? Або, може бути, хочете відвадити свого коханого від іншої? І в тому, і в іншому випадку допоможе відворот, який на відміну від привороту охолоджує почуття. Це найкращий спосіб стати для нього єдиною і неповторною.

Магія грошей

Залучення удачі. Від того щастить вам чи ні – залежить багато чого в житті.Відкриття грошового каналу.

Бізнес магія. Якщо ви займаєтеся бізнесом, допомога магії дасть вам можливість досягти набагато більшого.

Особиста магія і магія семи.

Чистка біополя. В результаті життя біополе людини накопичує негативну енергію.

Зняття псування і проклять. Е

Усунення страхів і фобій.

Навчання магії:

Якщо ви хочете оволодіти магією, навчитися закликати вищі сили, використовувати свій дар (який в тій чи іншій мірі закладено в кожній людині, я запрошую вас до себе на навчання. Перед вами відкриються такі таємниці і можливості, про які ви навіть не здогадуйтеся. Це буде новий дивний світ!

Персональна магія:

В рамках цієї послуги ви зможете спілкуватися зі мною цілодобово з будь-яких питань. Я буду допомагати вам у всіх життєвих ситуаціях та обставинах, проведу всі необхідні для вас обряди, які поліпшать ваше життя.



Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Антрациту та Луганської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Антрациту та Луганської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)