Маски для обличчя c екстрактом Homeo-Age

Номер оголошення 163994

Опис

Homeo-Age – це новий косметичний інгредієнт, який є унікальним СО2-екстракт з коричневої водорості, яка знайдена в Канаді. У складі цієї водорості унікальне поєднання антиоксидантів, мінералів та вітамінів, яка здатна дієво зменшити зморшки в області очей, і взагалі відрізняється дуже дбайливим, але сильним впливом на ніжну шкіру такої делікатної зони, як шкіра навколо очей.Ефективність засобів з таким інгредієнтом, який не тільки здатний сповільнювати старіння, але і повернути цей процес включаючи здатність шкіри до самовідновлення на структурному рівні. Цей екстракт дуже благотворно впливає на будь-яку шкіру, хоча його м'яке та ефективне дію навколо очей виділяють як окреме перевагу. Homeo-Age надає шкірі резерви для відновлення втрачених функцій і здатний стійко впливати на небажані вікові зміни. Властивості Homeo Age в косметиці: Ефективно зволожує шкіру; Розслабляє і заспокоює шкірні покриви, усуваючи стрес від зовнішніх впливів, Підвищує пружність і зміцнює шкіру, надає міцність; Зменшує зморшки і пере мімічні складки шкіри навколо очей, носа та губ і т. д; Активізує виробництво шкірою колагену; Блокує розвиток запальних явищ, порушень ліпідного обміну, активізує вироблення антивоспалительных медіаторів; Сприяє зміцненню захисних функцій;Використовується в антицелюлітної косметики для покращення силуету і контурів фігури і особи; Застосовується про лімфодренаж; Прискорює процеси відновлення шкіри.Переваги екстракту Homeo Age: Омолоджує шкіру; Зменшує зморшки і мімічні лінії; Надає еластичність і міцність; Зволожує шкіру, вирівнює текстуру і тон; Надає протизапальну дію; Активний проти бактерій; Захищає від УФ променів, пересихання, обвітрювання і інших факторів; Простий у застосуванні; 100% натуральний продукт; Дуже економний у використанні. Купити Homeo-Age, 5 грам - водорості проти старіння Ви можете, як в роздріб, так і оптом в будь-який зручний для Вас час! Наш інтернет - магазин Мило-Опт: косметичних компонентів та інгредієнтів пропонує самі нові і сучасні розробки косметичних активів і в тому числі косметичні інгредієнти на основі пептидів від в'янення і сухості шкіри, для освітлення шкіри та усунення пігментних плям, для очищення шкіри від різних висипань, для омолоджування і відновлення структури і густоти волосся. Ми у Вконтакті: club57393184 Наш сайт: мило-опт com ua +38.(063).690.06.72 +38.(095).811.30.91 Працюємо по всій Україні, Росії та країнах СНД. Переваги роботи з нами: відвантаження в той же день без передоплати працюємо з післяплатою по Україні безкоштовна відправка від 150 грн по Україні наявність на складі широкий асортимент товарів нам довіряють понад 1 000 000 покупателейwww.мыло-опт.com.ua+380636900756, +380958113091+380958113092, +380636900672Мы в ВКонтакте: club57393184

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Алушти та Автономної Республіки Крим приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Алушти та Автономної Республіки Крим приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)