Виропак Плюс / Viropack Plus (Єгипетський Харвони Harvoni), 190$
Виропак Плюс / Viropack Plus (Єгипетський Харвони Harvoni), 190$
Виропак Плюс / Viropack Plus (Єгипетський Харвони Harvoni), 190$
Виропак Плюс / Viropack Plus (Єгипетський Харвони Harvoni), 190$

Номер оголошення 151906

Опис

Виропак Плюс / Viropack Plus (Єгипетський Харвони Harvoni) – новий препарат для лікування хронічної форми гепатиту С генотипу 1. Не вимагає комбінації з рибавірином та інтерфероном.

Виропак Плюс / Viropack Plus (Єгипетський Харвони Harvoni) випускається у вигляді ромбовидних таблеток помаранчевої забарвлення, вкритих оболонкою. У кожній таблетці міститься діюча речовина ледипасвир – 90 мг, і софосбувир – 400 мг.

Виропак Плюс / Viropack Plus (Єгипетський Харвони Harvoni) приймається по одній таблетці в день під час їжі. Таблетку не рекомендується жувати або подрібнювати, краще її проковтнути і запити невеликою кількістю води. Ліки дає кращий ефект, якщо його приймати щодня в один і той же час.

Якщо з якихось причин пропустив прийом препарату, прийміть ліки, як тільки згадаєте про це або пропустите дозу і прийміть її в звичайний час. Використання подвійної дози не допустимо.

Приймайте Виропак Плюс / Viropack Plus (Єгипетський Харвони Harvoni) навіть, якщо відчуваєте себе добре або, навпаки, виникли несильні побічні ефекти у вигляді головного болю, втоми. Для пацієнтів з діагнозом гепатит С генотипу 1 курс лікування становить 12 тижнів. Хворі з компенсованим цирозом печінки повинні приймати препарат 24 тижні. Це ж стосується пацієнтів, що проходять повторне лікування.

Оплата кур'єру при отриманні.
Привезу під замовлення будь-які медикаменти з країн Євросоюзу, Індії, Туреччини, Єгипту, Росії, Білорусії. Доставка по Україні Новою Поштою. Оплата при отриманні або на карту Приватбанку.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Алупки та Автономної Республіки Крим приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Алупки та Автономної Республіки Крим приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)