Огородження для ескалаторів і витягів із скла

Номер оголошення 236766

Опис

Напевно, кожен з нас не раз помічав, що приміщення, яке оформлено за допомогою скла, зовні виглядає невеликим, але всередині досить просторе. Це і не дивно, адже такі скляні огорожі візуально збільшують простір.
Наша компанія Стекломикс пропонує вам скляні огорожі для ескалаторів і підйомників за доступними цінами. Замовлення виконується за індивідуальними розмірами замовника. Подібного роду огорожі виготовляється із застосуванням особливого скла триплекс. Також використовується розжарене скло 10 мм. Виробництво проходить в суворій відповідності з інструкцією виготовлення, а також вимогам замовника.
Огородження для ескалаторів і витягів зі скла виготовлені нашою компанією, витримують високі навантаження. Такі конструкції не піддаються руйнуванню. Вони стійкі до різких температурних і вологісним перепадів. У разі аварії огорожу розсипається на гранчасті дрібні шматочки. Такі частини не несуть ніякої небезпеки, так як не мають ріжучих кромок. Якщо вам необхідні огорожі на ескалатор або витяг з скла, то ми швидко їх Вам виготовимо.

Наша адреса: Дніпропетровськ, вул. Володимира Мономаха, 12, кв./оф. 18


Наша адреса: Дніпропетровськ, вул. Володимира Мономаха, 12, кв./оф. 18

Додаткова інформація на сайті https://steklomix.com.ua

Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Алупки та Автономної Республіки Крим приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Алупки та Автономної Республіки Крим приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)